Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de găluște cu cireșe. Desertul de sezon pe care îl vei adora

Publicat:

Ești in cautarea unei rețete speciale cu care sa iți surprinzi apropiații? Te-ai plictisit și tu de preparatele vechi și nu mai știi ce sa gatești? Ei bine, noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru galuște cu cireșe. Cum se prepara acest desert?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu miere și cireșe. Desertul ideal pentru momentele petrecute in familie

21:50, 10.05.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un preparat delicios, dar nu mai ai nicio idee? Ești in locul potrivit! Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu miere și cireșe. Un desert ideal pentru momentele petrecute alaturi de oamenii dragi din viața ta. Nu vei fi nevoita sa stai prea mult…

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Desertul simplu și rapid pe care il vei adora

11:25, 31.03.2024 - Pentru ca ne aflam in perioada de post a Paștelui, noi iți propunem un desert specific acestei perioade. Este vorba despre o rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Aceasta prajitura este, de fapt, un desert simplu și rapid, pe care cei dragi il vot adora. Nu vei petrece prea mult timp in bucatarie…

Rețeta de prajitura cu nuca și banane de post. Desertul specific perioadei in care ne aflam

19:51, 28.03.2024 - Daca te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de prajitura cu nuca…

Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine. Desertul cu care sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete

09:01, 24.02.2024 - Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este desertul cu care vei reuși sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pavlova cu curmale și crema de mascarpone. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:10, 22.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un desert gustos și sanatos, atunci pregatește rețeta de pavlova cu curmale și crema de mascarpone. Este un preparat extrem de delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de griș cu lapte prajit. Desertul rapid pe care il poți savura indiferent de sezon

18:56, 20.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de griș cu lapte prajit. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți gati alaturi de persoana iubita!


Ce parere ai despre aceasta stire?