Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SAREA Atenție la consumul de sare! Dar câtă nu este prea multă?

Publicat:
SAREA Atenție la consumul de sare! Dar câtă nu este prea multă?

Consumul de sodiu a devenit o preocupare majora de sanatate publica, avand in vedere legatura sa stransa cu hipertensiunea arteriala și bolile de inima. The post SAREA Atenție la consumul de sare! Dar cata nu este prea multa? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SPANACUL VERDE Consumul regulat de spanac ne protejeaza retina și vederea

10:55, 01.06.2024 - Spanacul este cunoscut ca o planta verde comestibila cu puternice efecte terapeutice. Este benefic pentru un numar impresionant de procese vitale ce au loc in organism și de aceea ne este recomandat sa-l consumam regulat, iar primavara sa profitam de spanacul proaspat pe care-l gasim in piețe. The post…

DESPRE CARNE Consumul zilnic de carne duce la creșterea in greutate

10:35, 19.05.2024 - Consumul de carne in fiecare zi ne poate cauza probleme grave de sanatate, in special daca o preparam cu ulei, are urme de arsuri sau o combinam nepotrivit. The post DESPRE CARNE Consumul zilnic de carne duce la creșterea in greutate first appeared on Informatia Zilei .

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Consumul excesiv de sare merge mana in mana cu bolile de inima si creste riscul de boli de rinichi

01:10, 22.04.2024 - Sarea sau clorura de sodiu reprezinta o componenta esențiala a regimului alimentar și se regasește, in mod natural, in unele alimente, precum peștele și fructele de mare, iar producatorii o adauga in majoritatea alimentelor procesate. Importanța acestui mineral este vitala din mai multe motive: contribuie…

HREANUL Consumul de hrean combate cu succes raceala și gripa

18:55, 17.04.2024 - Proprietațile antibacteriene, antiinflamatoare și expectorante recomanda hreanul impotriva bolilor infecțioase, acționand ca un antibiotic puternic. Pe timp de iarna, incalzește corpul și ne tonifica. The post HREANUL Consumul de hrean combate cu succes raceala și gripa first appeared on Informatia…

CONSUMUL DE SOIA Soia este un aliment foarte nutritiv și se poate consuma in mai multe moduri

15:40, 05.04.2024 - Soia conține numeroase substanțe fitochimice benefice pentru sanatatea noastra. Este considerata a fi anticancerigena și antioxidanta și utila pentru ca scade nivelul de colesterol și crește nivelul de energie. The post CONSUMUL DE SOIA Soia este un aliment foarte nutritiv și se poate consuma in mai…

Atenție, urmeaza informații cu impact social, emoțional

15:20, 31.03.2024 - Atenție, ne spune directorul Agenției Naționale Antidrog , Comisar-șef de poliție Georgiana-Ramona DABIJA, parinții pot  cauza consumul de droguri copiilor. ”Trebuie sa invațam sa ne cunoaștem copiii” La Dialogurile Puterii, in Campania ”Cu tine, inainte și dupa drog” , discutam fara teama, fara a stigmatiza,…

Ce se intampla in corpul tau daca mananci ridichi in fiecare zi, toata primavara

08:21, 15.03.2024 -  1. Aportul bogat de nutriențiRidichile sunt o sursa excelenta de nutrienți esențiali, inclusiv vitamina C, potasiu, fier și fibre alimentare. Consumul regulat al acestor legume poate contribui la intarirea sistemului imunitar, menținerea tensiunii arteriale și susținerea sanatații inimii și a sistemului…


Ce parere ai despre aceasta stire?