Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de cel mai delicios chec cu mere și scorțișoară. Desertul este gata în doar câteva minute

Publicat:

Vrei sa prepari cel mai delicios chec cu mere și scorțișoara? Ai nevoie de cateva ingrediente simple pe care cu siguranța le ai deja in bucatarie. Desertul va fi gata in doar cateva minute și ii poți servi pe cei dragi cu un preparat extrem de delicios. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteța de chec cu lamaie și banane. Desertul delicios pentru cei dragi

09:30, 11.05.2024 - Dulciurile facute in casa sunt delicioase și mereu vor fi mult mai apreciate decat cele care se gasesc pe rafturile magazinelor. Sunt mult mai aromate, astfel ca ii vor aduce pe cei dragi impreuna la aceeași masa. Rețeta de chec de mai jos este gustoasa și se prepara foarte simplu!

Rețeta de pilaf turcesc cu ardei și roșii. Este un preparat simplu și delicios

12:55, 27.04.2024 - Ne aflam in perioada Postului Paștelui, iar creștinii care au renunțat la preparatele de origine animale au optat pentru rețete sanatoase și simple. Pilaful turcesc din bulgur, ardei și roșii va oferi o savoare speciala dietei tale zilnice și te vei bucura de gustul special al acesteia.

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Desertul din cateva ingrediente care se prepara in 5 minute. E delicios si te scapa de grija musafirilor neanuntati

11:20, 27.03.2024 - Delicat, cu textura fina, acest desert face parte din categoria prajiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu il poate refuza. Se prepara extrem de simplu, in doar 5 minute, cu cateva ingrediente din bucatarie. Iata cum se prepara flanul de banane și vanilie, un desert care are consistența unei…

Rețeta de brioșe cu nuci. Desertul care iți va incanta papilele gustative in postul Paștelui

07:55, 27.03.2024 - Ne aflam in postul Paștelui, cel mai greu din an, iar din acest motiv ne-am pregatit sa-ți prezentam cea mai simpla rețeta de brioșe cu nuci. Este desertul care iți va incanta papilele gustative in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Rețeta de pateu de fasole cu legume. Un preparat delicios de sezon

09:50, 11.03.2024 - Pentru aceasta zi de luni ți-am pregatit o rețeta de sezon, mai exact pateul de fasole cu legume. Este un preparat delicios și sanatos, pe care ar trebui sa-l incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!


Ce parere ai despre aceasta stire?