Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Renovarea Castelului Rákóczi-Bánffy din Gilău a fost finalizată

Publicat:

Uniunea Naționala a Restauratorilor de a anunțat recondiționarea castelului Rakoczi-Banffy din Gilau. Proiectul a inceput in 2017 cu firme și arhitecți care au pus umarul și la restaurarea altor monumente de patrimoniu din Cluj. „ de la Gilau, județul Cluj este inscris pe lista monumentelor istorice din județul Cluj elaborata de Ministerul [...] Articolul Renovarea Castelului Rakoczi-Banffy din Gilau a fost finalizata apare prima data in TurdaNews .

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer a reușit sa rupa țeava de gaz de pe strada Panait Cerna! Au fost scurgeri de gaze și pericol de explozie!

12:15, 29.04.2024 - Un accident rutier a avut loc duminica la Turda pe strada Panait Cerna. Un conducator auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a rupt țeava de gaz de pe strada. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale potrivit informațiilor noastre dar la fața locului s-au deplasat și pompierii…

ACCIDENT grav in județul Cluj cu 3 mașini facute praf. Una dintre cele 3 victime, in coma, cu multiple traumatisme

07:20, 25.04.2024 - In seara de miercuri, 24 aprilie, a avut loc un accident grav pe E 81, pe raza localitații Șardu, comuna Sanpaul din județul Cluj. In accident au fost implicate 2 autoutilitare și un autoturism. 

Rețea velo in jurul proiectul de reconversie a fostei platforme Carbochim

10:10, 08.04.2024 - Proiectul de transformare a fostei platforme Carbochim intr-o atracție pentru intregul oraș, printr-o investiție de jumatate de miliard de euro, cea mai mare de acest tip din Cluj, inainteaza in dezvoltare.

Un arheolog amator a gasit un proiectul pe un camp agricol din județul Cluj. A intervenit echipa pirotehnica de la ISU

13:20, 12.03.2024 - Echipajul pirotehnic al ISU Cluj a desfașurat, in aceasta dimineața, o misiune de asanare in apropiere de localitatea Copaceni, comuna Sandulești. Astfel, in timpul unor cautari efectuate de un arheolog amator pe un teren agricol, a fost gasit un proiectil exploziv, calibrul 122 mm, cel mai probabil…

Linia electrica dintre Porțile de Fier și Reșița prin Anina, de zeci de milioane de euro, a fost finalizata, din asocierea constructoare face parte și o firma din Cluj, e cel mai complex proiect de linie din ultimii 30 de ani in Romania

11:10, 01.03.2024 - Continue reading Linia electrica dintre Porțile de Fier și Reșița prin Anina, de zeci de milioane de euro, a fost finalizata, din asocierea constructoare face parte și o firma din Cluj, e cel mai complex proiect de linie din ultimii 30 de ani in Romania at Info real.

Se FACE! Cel mai nou mall din județul Cluj a primit OK-ul / Ce au decis urbaniștii

10:55, 21.02.2024 - Este vorba despre amplasamentul situat pe fostul targ auto de la ieșire din Florești spre Gilau, aflat pe raza localitații Luna de Sus, unde se va ridica o cladire cu funcțiuni mixte: comerciale, depozitare, producție, servicii, etc.

Mai multe grupe de creșa și gradinița, dar și clase de elevi, in județul Cluj, din anul școlar 2024-2025

10:55, 15.02.2024 - Se suplimenteaza numarul de grupe de creșa și gradinița, dar și numarul de clase de elevi din județul Cluj. Inspectoratul Școlar Județean a aprobat Planul de școlarizare pentru anul școlar 2024-2025.

Avertizare hidro. Cod galben de viituri pe Tisa, Iza, Viseu si Lapus

10:01, 05.02.2024 - Hidrologii au instituit mai multe avertizari hidrologice pana marti, astfel: Este in vigoare un Cod galben, incepand de luni, ora 6:00, pana marti, la miezul noptii, pe anumite sectoare de rauri din bazinele hidrografice: Tisa, Viseu, Iza, Lapus (judetul Maramures), Tur (judetul Satu Mare), Somesul…


Ce parere ai despre aceasta stire?