Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rebranding după 21 de ani: Pro TV a RENUNȚAT la trei culori, iar Acasă a devenit PRO 2

Publicat:

Doua posturi de televiziune din Republica Moldova ce fac parte din trustul Pro din România au intrat de ieri cu noile sigle, dar și cu noi denumiri. E vorba de Pro TV Chisinau si Acasa în Moldova.

Sigla Pro TV Chisinau s-a schimbat. Cele trei linii de sub numele postului au disparut. A aparut în schimb un punct ce desparte Pro de TV.

Rebranding dupa 21 de ani

Aceasta schimbare vine dupa ce înca în ianuarie 2016, Pro TV din România a renunțat la cele trei culori de pe sigla postului: roșu, verde,  albastru (RGB - culorile…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Curtea de Conturi propune sanctiuni pentru imbunatatirea procesului de solutionare a contestatiilor privind achizitiile publice / S-a ajuns si la 655 de zile pentru solutionarea unor dosare / Factori ce influenteaza rezulvarea cazurilor

13:00, 08.04.2024 - ”Curtea de Conturi recomanda completarea legislatiei privind remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica (Legea 101/2016) cu masuri sanctionatorii, cu scopul de a preveni intarzierea depunerii de catre autoritatile contractante a documentatiei necesare solutionarii…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

Paine cu gust si proprietati de carne inventata la Universitatea Dunarea de Jos: „Este ca si cum ai manca paine cu friptura”

15:30, 12.03.2024 - O paine proteica, cu gust si proprietati de carne, a fost inventata de un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, iar Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati a obtinut brevetul de inventie de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), informeaza Agerpres.Autorii…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

Lupta pentru inovația din Romania continua: FACIAS, in proces cu OSIM pentru eliminarea taxelor abuzive

17:41, 04.03.2024 - Astazi, are loc un nou termen in dosarul pe care Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) l-a deschis impotriva Oficiului de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) și Guvernului Romaniei, cu scopul de a determina actualizarea legislației naționale in domeniul proprietații…

ANAF va incepe sa vaneze prajiturile romanilor. „Va fi un scandal imens. Este rezultatul miopiei și al incompetenței din Ministerul de Finanțe”

22:36, 15.02.2024 - Schimbarile fiscale care au intrat in vigoare in acest an, cum ar fi creșterea TVA-ului la produsele care conțin zahar (in cantitate de 10g la 100g), precum prajituri sau inghețata, afecteaza procedurile de control ale ANAF.  Legea 296/2023 spune ca prin zahar adaugat se ințelege zahar din trestie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?