Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina. Rușii au continuat atacul asupra siderurgiei Azovstal după evacuarea a 100 de civili. Oficial american: este doar o chestiune de timp” ca Joe Biden să viziteze Ucraina

Publicat:

Este a 68-a zi de razboi in Ucraina. Aproximativ 100 de civili au fost evacuați duminica dincombinatul metalurgic Azovstal din Mariupol. Dupa evacuare, asupra combinatului siderurgic rușii au deschis din nou focul duminica seara.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova reacționeaza dur dupa ce Biden a autorizat Ucraina sa loveasca tinte in Rusia. Medvedev: „Nu este asistenta militara, este o participare la un razboi impotriva noastra”

12:50, 31.05.2024 - Mai multi inalti oficiali rusi au avut reactii virulente vineri, dupa ce un responsabil american a indicat joi ca presedintele american Joe Biden a dat in sfarsit unda verde Ucrainei sa loveasca tinte pe teritoriul rus, langa orasul Harkov.

Razboi in Ucraina, ziua 816: Forțele lui Putin au lansat un nou atac masiv in Harkov: 5 civili RANIȚI - LIVE TEXT

07:06, 19.05.2024 - Procurorii ucraineni au comunicat ca ancheteaza ca posibila crima de razboi un raid aerian al Rusiei asupra unei zone rezidentiale din capitala regionala, Harkov, in urma caruia au fost raniti cinci civili, inclusiv o fata de 13 ani si un baiat de 16 ani. 

„Cel mai grav scenariu pentru Romania ar fi ca Rusia sa incorporeze sudul Ucrainei, pana la granița cu Romania” / interviu cu general (r) Ștefan Danila, fost șef al Statului Major General al Armatei Romane

07:20, 26.04.2024 - Au trecut aproximativ doi ani de cand domnul general in rezerva Ștefan Danila, fostul șef al Statului Major General al Armatei Romane, ne-a acordat in exclusivitate un interviu. Domnia sa nu are nevoie de prea multa prezentare, de la inceputul razboiului din Ucraina fiind invitat pe mai multe posturi…

Razboi in Ucraina, ziua 790. Rusia anunța ca va bombarda "mai intens" bazele ucrainene cu armament occidental

15:20, 23.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 790. Presedintele SUA Joe Biden a promis in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite "rapid" ajutoare militare "importante" Ucrainei.

Razboi in Ucraina, ziua 789. Șeful spionajului militar din Ucraina: "Urmeaza o perioada dificila. Rușii vor folosi o abordare cuprinzatoare"

13:16, 22.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 789. Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului.

Razboi in Ucraina, ziua 789. Rușii au bombardat 20 de așezari din regiunea Herson. Ucraina pierde tot mai mult teritoriu

23:40, 21.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 789. Regiunea Herson a fost vizata de noi atacuri rusești. Mai multe case au fost distruse, precum și o instituție de invațamant, un restaurant și o conducta de gaz.

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia acuza oficial Ucraina de implicare in atacul terorist de la Crocus Hall

00:06, 01.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 768. Un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova susține ca toate urmele crimelor masacrului de saptamana trecuta, in care au murit 143 de persoane, duc catre regimul de la Kiev.

Rusii acuza Marea Britanie, SUA și Ucraina pentru atacul terorist din Moscova. Vladimir Putin a iesit la atac

19:11, 26.03.2024 - In ciuda faptului ca ISIS a revendicat atacul armat, iar cei patru criminali au fost capturați, rușii acuza Marea Britanie, SUA și Ucraina pentru atacul terorist din Moscova.  Vladimir Putin a iesit la atac, ce ipoteza susține liderul de la Kremlin. Vladimir Putin, noi declarații dupa tragedia de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?