Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rawon, supă de carne din Indonezia

Publicat:
Rawon, supă de carne din Indonezia

Rawon este o supa indoneziana picanta și aromata, preparata cu carne de vita și condimentata cu buah kluwek, un ingredient tradițional ce confera o culoare neagra și un gust pamantesc unic. The post Rawon, supa de carne din Indonezia first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin

22:40, 23.04.2024 - Luni,  22 aprilie, polițiștii satmareni  au identificat o persoana banuita de comiterea infracțiunii de furt. The post FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin first appeared on Informatia Zilei .

PIAȚA BERII IN ROMANIA Vanzarile de bere din Romania au scazut cu 5%

16:50, 03.04.2024 - In 2023, piața berii din Romania a scazut cu 5% in volum, insa industria a continuat sa investeasca in creștere și inovație, inclusiv in Sistemul de Garanție Returnare, cu un aport crescut la bugetul de stat și schimbari in preferințele de consum. The post PIAȚA BERII IN ROMANIA Vanzarile de bere din…

RAZBOI ISRAEL Armata israeliana anunta ca a pierdut 600 de militari de la inceputul razboiului

13:55, 02.04.2024 - Armata israeliana a anuntat luni ca 600 de militari ai sai au fost ucisi de la inceputul razboiului cu gruparea islamista palestiniana Hamas in Fasia Gaza in 7 octombrie 2023, relateaza AFP. The post RAZBOI ISRAEL Armata israeliana anunta ca a pierdut 600 de militari de la inceputul razboiului first…

INCENDIU DEVASTATOR Operațiune complexa a pompierilor din doua județe

08:31, 02.04.2024 - Nu s-au inregistrat victime in urma incendiului, conform informațiilor furnizate de echipele de intervenție. The post INCENDIU DEVASTATOR Operațiune complexa a pompierilor din doua județe first appeared on Informatia Zilei .

SUPLIMENTE DE MAGNEZIU Beneficii ale magneziului pentru sanatate

12:35, 01.04.2024 - Magneziul este esențial pentru buna funcționare a organismului, avand o varietate de roluri cruciale, inclusiv reglarea funcției musculare,.. The post SUPLIMENTE DE MAGNEZIU Beneficii ale magneziului pentru sanatate first appeared on Informatia Zilei .

INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.

14:20, 13.03.2024 - Viitorul aduce tehnologii revoluționare menite sa converteasca dioxidul de carbon din aer direct in alimente alternative precum carne, lapte și oua. The post INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.…

SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE

17:45, 04.03.2024 - Producția de carne de pasare a crescut semnificativ in ultimii ani, cu cererea fiind in continua creștere The post SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE first appeared on Informatia Zilei .

Cuvinte cheie:

carne informatia zilei rawon

Ce parere ai despre aceasta stire?