Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rapperul R. Kelly, eliberat pe cauţiune după ce a pledat nevinovat la acuzaţiile de agresiune sexuale

Publicat:

Rapperul R. Kelly a fost eliberat pe cautiune luni seara, dupa ce a pledat nevinovat la acuzatiile de agresiuni sexuale asupra a patru femei, dintre care trei minore, potrivit AFP.

Cand a parasit arestul, dupa trei zile de detentie, vedeta R&B s-a indreptat spre un vehicul negru, fara sa faca nicio declaratie jurnalistilor prezenti.

Artistul a comparut luni dimineata in fata unui tribunal din Chicago, statul Illinois, alaturi de un avocat care a pledat in numele cantaretului. Kelly avea mainile incatusate la spate si purta uniforma portocalie de detinut.

Politia

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru morți și șapte raniți, toți injunghiați de același atacator, in statul american Illinois

13:30, 28.03.2024 - Patru oameni au fost uciși și șapte au fost raniți de un barbat care a intrat miercuri in mai multe locații dintr-o comunitate din nordul Illinois, au declarat autoritațile, citate de Associated Press.Un tanar de 22 de ani se afla in custodia poliției și a fost audiat, potrivit șefului poliției din…

Dani Alves poate fi eliberat pe cauțiune / Suma stabilita de judecatorii din Spania

13:10, 20.03.2024 - Brazilianul Dani Alves, fost fotbalist al Barcelonei, poate fi eliberat condiționat din inchisoare pe o cauțiune de 1 milion de euro, dupa ce a executat aproximativ un sfert din pedeapsa de patru ani și jumatate pentru viol, a decis miercuri un tribunal din Barcelona, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?