Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rapperul Chris Brown ar fi suferit o criză convulsivă în studioul de înregistrări

Publicat:

Cantarețul Chris Brown ar fi avut o criza convulsiva, vineri, cand se afla intr-un studio de inregistrari din , o echipa de paramedici fiind chemata de urgența.

Rapperul a rrefuzat insa sa fie dus la spital pentru a-i fi aplicat tratamentul necesar, scrie Daily Mail.

Informatia potrivit careia rapperul in varsta de 24 de ani a fost victima unor convulsii cerebrale nu a fost confirmata oficial, insa se pare ca Brown a suferit in copilarie din cauza acestui tip de crize convulsive.

In urma cu cateva zile, Brown le-a spus fanilor sai de pe Twitter

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa: „Ma duc sa fac dreptate”. Ce mesaj i-a transmis

17:11, 22.05.2024 - Maria Lungu, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa Mireasa. Tanara a susține ca vrea sa faca lumina in mai multe situații dupa ce a fost menționata de mai multe ori in emisiune.

Rapperul P. Diddy se scuza dupa publicarea unei inregistrari in care isi loveste fosta iubita

17:45, 20.05.2024 - Rapperul american Sean "Diddy" Combs si-a cerut scuze duminica pentru comportamentul sau "impardonabil" si "dezgustator" dupa ce CNN a difuzat o inregistrare video in care acesta isi loveste fosta iubita, cantareata de R&B "Cassie", in 2016 intr-un hotel din Los Angeles, informeaza AFP.

Acces Direct. Cum raspunde acuzațiilor fosta iubita a lui Ciprian. A fost facuta o ancheta acasa la mama fetiței: „M-a dat afara ca nu i-am dat bani”

18:41, 18.04.2024 - Ciprian și fosta lui iubita s-au desparțit in urma cu doi ani. Au impreuna o fetița in varsta de patru ani, care a ramas in grija mamei, doar ca, potrivit declarațiilor barbatului, copila nu ar fi ingrijita, ci ar fi fost batuta. Irina, fosta lui partenera, susține ca s-a ocupat mereu de copil, avand…

Reacția Cristinei Ciobașanu, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Au fost impreuna 10 ani

12:50, 07.04.2024 - Cristina Ciobanașu a avut prima reacție, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit civil cu Oana Moșneagu. Cei doi au fost impreuna timp de 10 ani, iar actorul a suferit enorm in urma desparțirii.Oana Moșneagu și Vlad Gherman a luat o decizie importanta și emoționanta, astfel ca au ales sa oficializeze legatura…

Horatiu Moldovan si-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Primele imagini cu cei doi indragostiți sarutandu-se / VIDEO

15:31, 29.03.2024 - Daca inițial parea ca Horațiu Moldovan iși dorea sa iși țina viața personala departe de ochii curioșilor, cu puțin timp in urma, portatul titular al naționalei a facut publica relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Cei doi indragostiți s-au filmat sarutandu-se.

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?