Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Podea și-a înjectat acid hialuronic în posterior. Cum arată vedeta după procedură / FOTO

Publicat:

se poate mandri cu un trup de invidiat, iar vedeta a a decis sa faca o noua schimbare, astfel ca a mers in cabinetul medicului estetician. a optat pentru injectarea acidului hialuronic in posterior. Iata cum arata dupa procedura!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mara Banica, o noua intervenție estetica la fața: „A durat o ora și jumatate și a costat 3.200 de euro”. Ce procedura și-a facut

15:51, 30.04.2024 - Mara Banica și-a facut lifting facial in luna decembrie a anului trecut, iar acum a continuat cu intervențiile estetice. Jurnalista a trecut prin schimbari majore, iar rezultatele i-au suprins pe fanii sai.Mara Banica a trecut prin ultima etapa a intervențiilor estetice dupa lifting facial pe care il…

Traditii cu scrumbii, intr-un cunoscut parc bucureștean

09:30, 27.04.2024 - O gama variata de delicatese pescaresti vor putea fi gasite in Parcul Izvor din Capitala, de vineri pana duminica, in cadrul evenimentului Traditii de Florii cu Scrumbii. Potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES, vizitatorii sunt asteptati cu o gama variata de delicatese pescaresti pentru a sarbatori…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Vica Blochina, supusa unei noi intervenții chirurgicale. La ce procedura a apelat vedeta: „O operație destul de complicata...” / VIDEO

15:25, 27.02.2024 - Vica Blochina va fi supusa unei noi intervenții chirurgicale. Vedeta a decis sa apeleze la o noua operație estetica. Iata ce procedura iși face de aceasta data, dar și ce a transmis prin intermediul rețelelor de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?