Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Lăzăruţ vrea să renunţe la tot pentru un bărbat! Familia ei suferă cumplit: "Bunica plânge mereu!"

Publicat:

renunta la cariera, la familie, la tot pentru un barbat! Prezentatoarea tv este hotarâta sa se mute în America la iubitul ei pentru a-si întemeia o familie cu el.

a facut o declaratie uimitoare astazi, într-o emisiune tv. Vedeta a marturisit ca îsi va parasi familia si tot ce o leaga de aceasta tara, pentru a fi fericita si a avea o familie cu iubitul ei, cu care are o relatie de peste un an de zile.

"Plec pentru mine, pentru ca mi-e bine în relatia pe care mi-am format-o. Înainte…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Piatra Neamț! Un barbat, gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de familie

19:36, 26.03.2024 - Un barbat din Piatra Neamț a fost gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de catre familia sa. Descoperirea macabra a avut loc pe un drum forestier din afara localitații. Familia este devastata de durere din cauza pierderii.

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Ce a aparut in fața porții casei lui Marius Țepeliga dupa ce a murit. Familia lautarului sufera cumplit / FOTO

18:40, 14.03.2024 - Au trecut cateva zile de cand Marius Țepeliga a murit, dupa ce s-a luptat o buna perioada cu cancerul. Familia sufera cumplit, dupa moartea lautarului, iar cei care au vrut sa ii aduca un ultim omagiu au putut sa o faca la inceputul acestei saptamani.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Incident rușinos, in direct, pentru prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV! Vedeta nu a observat ce se intampla cu sacoul sau!

23:15, 07.03.2024 - Una dintre cele mai frumoase prezentatoare din Romania, Ramona Paun, a fost la un pas arate urmaritorilor sai mai mult decat și-ar fi dorit! Cunoscuta ca o femeie discreta și eleganta, nasturii sacolului i-au jucat mari feste frumoasei știriste, lasand sa se vada mai mult decat era cazul!Cum…

FEMEI CARE NE INSPIRA: Mama eroina din Chiuza, cu 14 copii: „Daca ai copii te bucuri și te inviorezi. Daca nu aș avea copii, nu știu ce ar fi”

09:05, 05.03.2024 - Este mama eroina, a adus pe lume 14 copii, anul trecut a citit Sfanta Carte de peste 30 de ori și este de parere ca atunci „cand Il ai pe Domnul langa tine, nici nu știi ca traiești pe pamant. Cat de greu mi-a fost, toate s-au dus”. Este povestea Anei Maierean din satul Piatra, comuna Chiuza, care recent…

Ce decizie a luat soția lui Gabi Stangau, la o saptamana de cand violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan sufera cumplit: „Voi incerca sa...”

16:35, 28.02.2024 - In urma cu o saptamana, Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia sufera cumplit și cu greu iși poate reveni din șocul pierderii. Soția violonistului, Diana Berințan, este distrusa de durere. Decizia pe care a luat-o tanara de curand, dupa moartea barbatului iubit.


Ce parere ai despre aceasta stire?