Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PUȘCĂRIE PE VIAȚĂ. Mogulul care a OMORÂT un om își va petrece restul zilelor după gratii

Publicat:

Celebrul producator de muzica hip-hop , fondatorul casei de discuri , risca pedeapsa cu inchisoare pe viata dupa ce a omorat un om si a ranit un altul, joi, in timp ce se afla la volanul masinii sale.

Mogulul hip-hop a fost pus luni sub acuzare pentru crima dupa ce si-a omorât un prieten dupa o altercatie pe platourile de filmare. El mai este acuzat și de tentativa de crima cu premeditare si fuga de la locul incidentului.

sustine ca a fost chemat de prietenul sau, , pe platourile de filmare pentru a face…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Legatura neștiuta dintre Liviu Varciu și Andreea Perju. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare in prezent

15:46, 26.04.2024 - Liviu Varciu și Andreea Perju sunt colegi de platou, insa intre ei exista o legatura neștiuta. Se pare ca actrița il cunoaște pe artist de foarte mulți ani, chiar din „frageda sa adolescența”.

Ultimele momente din viata Mirelei, femeia gasita fara viata langa A1. Ce ar fi facut turcul in ziua in care ar fi omorat-o: „I-a spus ca ajunge in Bucuresti”

09:35, 17.04.2024 - Detalii noi despre turcul care a ucis-o cu sange rece pe Mirela, femeia gasita fara viata langa A1. Deși la inceput a negat ca ar avea vreo legatura cu crima, ulterior a recunoscut ca el este vinovatuș. Ce a facut in ziua in care a tranșat-o pe romanca și de ce a ajuns in stare […] The post Ultimele…

Celebrul neurolog Constantin Dulcan, sfat esențial pentru o viața lunga și sanatoasa: Vreți sa vindecați o boala? Rețineți acest lucru

07:46, 10.04.2024 - „Gandurile negative ne scurteaza viața”! Este avertismentul profesorului Constantin Dulcan! Celebrul neurolog a oferit și cateva sfaturi pentru a avea un parcurs cat mai lung și mai liniștit in viața. "Daca in fiecare clipa te gandești cat mai am din viața asta, nu faci nimic. Intri in depresie, dezamagire…

Clujenii traiesc mai mult decat restul romanilor. Speranța de viața la femei, cu 8 ani mai mare decat la barbați.

13:36, 19.03.2024 - Speranța de viața in regiunea de vest a țarii, inclusiv la Cluj, este de 75-77 ani, fața de zona de est, unde media este de pana la 75 ani. Romania inregistreaza o diferența mare intre speranța de viața a femeilor și a barbaților.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Fost colaborator al lui Navalnii, interviu pentru PressOne: „Cred ca l-au omorat la ordinul lui Putin. Soția lui e un adversar mai periculos decat Aleksei”

10:50, 27.02.2024 - Vladimir Șomin, consilier local la Moscova și un fost colaborator al lui Aleksei Navalnii, a declarat, intr-un interviu pentru PressOne, ca mai exista șanse pentru forțele rusești de opoziție dupa moartea principalului opozant al lui Vladimir Putin și și-a exprimat speranța ca soția acestuia, Yulia…


Ce parere ai despre aceasta stire?