Prunele uscate, o bună sursă de potasiu
Publicat:Prunele sunt o importanta sursa de vitamina C, vitamina A, vitamina K, potasiu si fibre. Atat pruna proaspata, cat si cea uscata contin doi fitonutrienti unici, denumiti neoclorogenic si acid clorogenic, care au calitati antioxidante puternice, distrugand radicalii liberi care ...
Citeste articolul mai departe pe gds.ro…
Sursa articol: gds.ro
Stiri pe aceeasi tema
Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate
17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…
Care sunt beneficiile consumului de fructe deshidratate
16:10, 05.04.2024 - Fructele deshidratate sunt bogate in nutrienți, dar au și un conținut foarte ridicat de zahar, motiv pentru care exista anumite controverse legate de ele. Afla mai multe despre care sunt beneficiile consumului de fructe deshidratate și cand este bine sa le evitam.Ce sunt fructele deshidratateFructele…
Top 5 produse anti-imbatranire de la Viorica pentru o piele tanara și stralucitoare
15:30, 15.03.2024 - Intr-o lume dominata de frumusețe și tinerețe, sa știi cum sa-ți fructifici anii și sa-ți pastrezi pielea stralucitoare este esențial. Daca și tu iți dorești sa te bucuri de un ten tanar și radiant, este esențial sa incluzi in rutina de ingrijire a pielii produse anti-age, special concepute pentru a…
Care sunt cele mai sanatoase soiuri de cartofi. Leguma bogata in fibre și potasiu
14:51, 07.03.2024 - Cu toate ca este cea mai consumata leguma din Statele Unite, cartoful este adesea considerat nesanatos din pricina conținutului ridicat de carbohidrați și a prezenței sale in industria fast-food, relateaza Health.
Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni
07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…
Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni
13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…
Alerta in Prahova pe fondul cresterii numarului de incendii de vegetatie uscata
18:50, 06.02.2024 - Pe fondul cresterii semnificative a numarului incendiilor de vegetație uscata, ISU Prahova reaminteste cetațenilor faptul ca sunt obligati sa respecte normele privind protecția mediului care interzic arderea vegetației uscate. Nerespectarea acestora, prin actiunile de ardere a vegetatiei uscate pe terenurile…
Fructul care te ajuta sa slabești și sa iți crești imunitatea iarna. Are un conținut ridicat de fibre
11:10, 30.01.2024 - Nutriționiștii susțin ca acest fruct cultivat in iarna ar putea intari apararea organismului. Mai mult, acesta ajuta la scaderea in greutate și menținerea unei diete sanatoase, fara a cheltui o mulțime de bani.Intrat in sezonul de varf la sfarșitul toamnei și la inceputul iernii, acest fruct asiatic…