Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proteste în Kazahstan. De la mitinguri la revolte. Mişcările de protest sunt legate de creşterea preţurilor la gazul lichefiat

Publicat:

Pentru a treia zi, mitingurile legate de cresterea preturilor la gazul lichefiat nu se opresc in Kazahstan. Totul a inceput in Zhanaozen si Aktau, in vestul tarii, unde localnicii au organizat demonstratii pe 2 ianuarie. Autoritatile au trimis prompt acolo o comisie guvernamentala, care s-a intalnit cu protestatarii si a anuntat o reducere a preturilor. Cu toate acestea, mitingurile nu s-au oprit.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

CREȘTEREA MISTERIOASA A PREȚURILOR RCA Anomalii și interogari in Piața Asigurarilor din Romania

09:51, 13.05.2024 - Aceste anomaliile ridica intrebari cu privire la modul in care funcționeaza piața RCA și la transparența sistemului. The post CREȘTEREA MISTERIOASA A PREȚURILOR RCA Anomalii și interogari in Piața Asigurarilor din Romania first appeared on Informatia Zilei .

Suedia, gazda concursului Eurovision 2024, se pregatește pentru proteste anti-Israel

14:10, 24.04.2024 - Autoritațile suedeze au aratat ca la concursul Eurovision, care va avea loc la Malmo luna viitoare, vor fi luate masuri de securitate sporite, intrucat sunt preconizate manifestari contra Israelului, potrivit mediafax.

Studiu. Romanii sunt speriați de razboi și de creșterea prețurilor

10:40, 22.04.2024 - Pentru o treime dintre romani, cea mai importanta sursa de ingrijorare o reprezinta posibilitatea unui conflict/razboi in care sa fie implicata Romania, pe locul al doilea situandu-se cresterea preturilor, conform unui sondaj realizat de INSCOP.

Politico: Franța a platit 600 de milioane de euro pentru gazul natural lichefiat al Rusiei, in timp ce Macron susține cu tarie Ucraina

08:05, 13.04.2024 - Franța a platit 600 de milioane de euro catre Rusia pentru gaz natural lichefiat, conform noilor date, informeaza Politico. Aceste date arata faptul ca Franța crește in tacere plațile pentru gaz catre Rusia, in timp ce președintele Emmanuel Macron se poziționeaza puternic ca fiind unul dintre cel mai…

Cardurile rușilor MIR au fost blocate in strainatate

12:30, 06.04.2024 - Cardurile rușilor denumite MIR au fost blocate pentru tranzacții in strainatate. Rusii nu mai pot sa utilizeze aceste carduri din cauza sanctiunilor occidentale. In unele țari nu pot face nici macar un transfer. Chiar si unele tarile prietenoase cu regimul lui Putin refuza sa mai lucreze cu aceste carduri.…

(video) „Ajunge sa furați!”. BCS, protest la Ministerul Finanțelor: „Politicile financiare PAS duc la creșterea prețurilor, degradare și saracirea populației”

14:05, 04.04.2024 - Manifestație in fața Ministerului Finanțelor. Reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au protestat „impotriva politicilor financiare PAS care conduc la creșterea prețurilor, degradare și saracirea populației”. „Ajunge sa furați!”, „Rușine”, au scandat manifestanții.

CREȘTEREA PREȚURILOR LOCUINȚELOR Apartamentele vechi mai scumpe decat cele noi

10:31, 18.03.2024 - In luna februarie a anului 2024, prețurile apartamentelor din Romania au continuat sa creasca, iar apartamentele vechi au devenit mai scumpe decat cele noi in unele orașe The post CREȘTEREA PREȚURILOR LOCUINȚELOR Apartamentele vechi mai scumpe decat cele noi first appeared on Informatia Zilei .

POLITIC. Cresterea preturilor, dezbatuta in Parlamentul European

23:35, 01.03.2024 - ARAD. Vlad Botoș, europarlamentar USR, a participat saptamana aceasta la dezbaterea care a avut loc in plenul Parlamentului European cu privire la creșterea alarmanta a prețurilor la alimente.


Ce parere ai despre aceasta stire?