Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROTEST la Elizaveta. Familia şi rudele tânărului împuşcat mortal de un carabiner au ieşit în stradă (VIDEO/FOTO)

Publicat:

Familia si rudele tanarului impuscat mortal de un carabiner la Elizaveta, Balti, au iesit la protestOamenii cer ca persoanele vinovate sa fie pedespite si sa nu se mai permita ca persoane periculoase sa activeze in structurile de ordine.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un sat intreg este terorizat de bataile in strada. Numai in ultimele 3 zile au avut loc doua scandaluri

13:41, 15.04.2024 - Numai in ultimele 3 zile au avut loc doua scandaluri la care polițiștii au intervenit in urma apelurilor la 112.Dupa ce au consumat cantitați mari de alcool, spiritele s-au incins iar clanurile s-au luat la bataie cu pietre și bate in plina strada. Oamenii care venereaza celebritați sunt mai puțin dotați…

Incendiu violent pe acoperișul unui bloc din Focșani. Locatarii au ieșit panicați in strada

07:20, 07.04.2024 - Oamenii au sunat disperați la 112 in momentul in care au vazut flacarile puternice și mai multe autospeciale au venit urgent la fața locului.Patru persoane au fost evacuate de catre pompieri in ultima clipa și alte 12 s-au autoevacuat. Oamenii legii au deschis o ancheta și fac cercetari pentru a vedea…

Protest anuntat: Demolarea Bazarului Eliberarii La Gorbaciov din municipiul Constanta scoate oamenii in strada

13:06, 19.02.2024 - Demolarea Bazarului Eliberarii "La Gorbaciov", din municipiul Constanta a deranjat mai multi cetateni, fiind unul din motivele organizarii unui protest in fata primariei. Astfel, pe 23 februarie 2023, mai multe persoane au decis sa se adune in fata Primariei Constanta, iar printre doleantele lor se…

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.

Un roman in varsta de 33 de ani a fost impușcat pe o strada din Roma, chiar in apropierea casei sale. Trei barbati au ajuns in spatele gratiilor, acuzați de crima / FOTO

19:30, 06.02.2024 - Noi informații in cazul crimei romanului care a fost ucis in stil mafiot, in apropierea casei sale, pe o strada din Roma. Incidentul a avut loc in martie, anul trecut. Oamenii legii din Italia spun ca vinovati de crima sunt trei barbati cu varste de 27, 29 si 37 de ani.

(live/update) Protest la Parlament. Partidul Renastere a scos oamenii in strada: „Stop, PAS. Jos, dictatura!”

11:20, 01.02.2024 - Mai multe persoane s-au adunat astazi, 1 februarie, in fața Parlamentului la un protest organizat de Partidul „Renaștere” impotriva regimului PAS. Oamenii au ieșit cu baloane gigantice și pancarte cu mesaje contra guvernarii.

(live) Protest la Parlament. Partidul Renastere a scos oamenii in strada: „Stop, PAS. Jos, dictatura!”

11:10, 01.02.2024 - Mai multe persoane s-au adunat astazi, 1 februarie, in fața Parlamentului la un protest organizat de Partidul „Renaștere” impotriva regimului PAS. Oamenii au ieșit cu baloane gigantice și pancarte cu mesaje contra guvernarii.

(video) Protest la Balți: Zeci de comercianți au ieșit in strada, pentru a cere revenirea la patenta

16:55, 30.01.2024 - Protest la Balți. Zeci de comercianți au ieșit in strada in nordul țarii, solicitand restabilirea dreptului de activitate in baza patentei de intreprinzator. In fața manifestanților a ieșit primarul orașului, Alexandr Petkov.


Ce parere ai despre aceasta stire?