Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Propunerea unui laureat Nobel: Premiu de 1 miliard de lire pentru cercetarea Covid-19

Publicat:

Acesta face trimitere la exemplul , prin care au fost produse primele bombe nucleare, in cel de-al doilea razboi mondial, pentru a exemplifica ce poate face o sustinere financiara majora pentru accelerarea cercetarii. In 2018, , fost economist sef in cadrul , a primit impreuna cu premiul Nobel pentru integrarea inovatiilor tehnologice in analiza macroeconomica pe termen lung. El a declarat pentru su (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condiții mai bune pentru pacienții Institutului de Medicina Urgenta

15:56, 03.05.2024 - Secția de anestezie și terapie intensiva de la Institutului de Medicina Urgenta a fost renovata, noteaza Noi.md. Au fost alocate 16,5 milioane prin proiectul Bancii Mondiale „Raspuns de Urgența la Covid-19”, iar restul – din sursele Ministerului Sanatații și ale Casei Naționale de Asigurari in Medicina,…

Alexandra Pacuraru, amenda pentru „subminarea increderii in Ucraina”

19:36, 23.04.2024 - Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat, marti, cu o amenda de 10.000 de lei postul Realitatea Plus pentru incalcarea legislatiei audiovizuale referitoare la informare corecta, impartialitate si echilibru prin adoptarea unor pozitii care ar submina increderea in Ucraina si ucraineni. Potrivit…

Un studiu susține ca virusul SARS-CoV-2 ramane in sange mai mult de un an

16:40, 16.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare. In același timp, oameni de știința italieni susțin ca sistemul nostru imunitar este capabil…

Un german a fost vaccinat de 217 ori contra Covid-19, iar cercetatorii sunt pasionati de cazul lui

19:40, 07.03.2024 - Oamenii de stiinta de la Universitatile Friedrich-Alexander din Erlangen-Nurnberg si Erlangen au publicat un studiu in „The Lancet Infectious Diseases”. Este vorba despre cazul exceptional al unui german de 62 de ani care a primit 217 doze de vaccinuri Arn-messenger impotriva Covid-19, ceea ce ar putea…

Rezultatele celui mai amplu studiu post-vaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinare

11:45, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…

Rezultatele celui mai amplu studiu postvaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinarea?

08:55, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…

Cel mai amplu studiu asupra efectelor vaccinului Covid-19, rezultate ingrijoratoare: Legaturi cu afecțiuni cardiace, neurologice și ale sangelui

14:55, 22.02.2024 - Acest studiu de referința, citat de Bloomberg , a analizat datele a milioane de oameni vaccinați in intreaga lume, iar rezultatele sale ofera noi perspective cu privire la posibilele efecte secundare ale vaccinurilor anti-COVID-19 pe termen lung.Evenimentele rare - identificate la inceputul pandemiei…

Un climatolog laureat cu Nobel spune ca anul 2024 ar putea fi mai calduros decat 2023

18:10, 08.02.2024 - Climatologul italian Filippo Giorgi, laureat al premiului Nobel, a declarat joi pentru agentia de presa ANSA ca, desi 2023 a fost declarat recent cel mai calduros an din istoria inregistrarilor, 2024 ar putea fi dobori acest record.


Ce parere ai despre aceasta stire?