Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo: Se anunţă o toamnă călduroasă. Când se schimbă vremea radical, unde lovesc ploi puternice

Publicat:

Dupa un episod de toamna autentica, vremea va deveni din nou calduroasa in urmatoarele zile, in special in vestul si sudul tarii. de Meteorologie(ANM) a publicat prognoza pana pe 5 octombrie. Se anunta temperaturi mai ridicate decat cele specificie perioadei, iar ploile se intoc in forta din data de 14 septembrie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se schimba vremea radical. Cum va fi de Paște și 1 Mai

18:10, 16.04.2024 - Dupa o saptamana cu temperaturi de vara, ultimele zile din aprilie vor fi destul de friguroase, apoi vremea devine calda, in luna mai, potrivit prognozei pentru urmatoarele 4 saptamani, transmise marți de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM). Chiar incepand din aceasta saptamana, vremea se…

Vremea se schimba radical: revin ploile in aproape toata țara. De Paște și 1 Mai va fi o vreme ciudata

08:05, 16.04.2024 - Dupa o saptamana cu temperaturi de vara, ultimele zile din aprilie vor fi destul de friguroase, apoi vremea devine calda, in luna mai, potrivit prognozei pentru urmatoarele 4 saptamani, transmise marți de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM).

Vremea se schimba radical: meteorologii anunța valori termice mai ridicate decat cele normale

15:00, 07.04.2024 - Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pe intreg teritoriul Romaniei, in urmatoarele patru saptamani, iar precipitatiile vor fi deficitare, cu anumite exceptii in unele zone si perioade, cand vor fi apropiate de cele normale sau usor excedentare, potrivit prognozei emise de Administratia…

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Prognoza meteo pe 4 saptamani: ce se anunța in luna martie. Cand lovesc ploile, cat va fi de cald

14:50, 27.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a publicat, marți, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani, valabila in perioada 26 februarie-25 martie 2024. Specialiștii anunța in continuare temperaturi neobișnuite.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: ce ne așteapta dupa caldura anormala. Cand se schimba vremea radical

14:05, 26.02.2024 - Vremea continua sa ne surprinda. Specialiștii anunța maxime de luna mai și ploi puține, insa de saptamana viitoare se mai racește. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru intervalul 26 februarie – 10 martie 2024.

Vremea se schimba radical: temperaturi ciudate pentru urmatoarele patru saptamani

08:01, 23.02.2024 - Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, se arata in prognoza pentru urmatoarele patru saptamani, publicata vineri de Administrația Naționala de Meteorologie. Saptamana 26.02.2024 – 04.03.2024Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta…

Avertisment ANM! Ciclonul din Marea Mediterana ajunge in Romania. Vremea se schimba radical

16:25, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Ciclonul din Marea Mediterana ajunge in Romania. Vremea se schimba radical in țara noastra. Iata ce au anunțat meteorologii!


Ce parere ai despre aceasta stire?