Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesorul de la «Jean Monnet» îşi serbează ziua de naştere în închisoare! El împlineşte 27 de ani

Publicat:

, profesorul de liceu care a fost acuzat de viol de o eleva a sa, implineste astazi 27 de ani. Cum acesta a fost arestat preventiv vineri, sustinatorii sai il sarbatoresc pe Facebook.

"LA MULTI ANI , dom' profesor! Sa fiti sanatos, puternic si sa treceti peste aceasta incercare grea! Alaturi de VDO!!!" este mesajul de pe Facebook care a facut alti fani sa-i trimita urari de bine fostului cadru didactic, scrie Adevarul.

„La multi ani! Stii foarte bine ce iti dorim toti cei de aici, stii ca suntem alaturi de tine,…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a fost sancționat Vlad Pascu dupa ce tatal sau i-a intermediat din inchisoare un interviu cu protestatarul „Ceaușescu”

16:30, 08.05.2024 - Comisia de disciplina a Penitenciarului Poarta Alba din Constanța, unde Vlad Pascu e in arest preventiv dupa ce a ucis cu mașina doi tineri langa 2 Mai, i-a interzis tanarului sa mai primeasca vizite in pușcarie timp de 3 luni, dupa interviul acordat telefonic protestatarului Marian Morosanu, zis „Ceausescu”,…

Conflictul Iran-Israel. Expert in Orientul Mijlociu: „O simpla greșeala poate fi profeția ce se implinește”

23:06, 15.04.2024 - Conflictul israeliano-iranian a intrat intr-o noua faza, dupa ultima acțiune a Iranului. Politologul Ioana Constantin-Bercean explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, cine caștiga și cine are de pierdut, dar și unde se situeaza Romania și cum ar putea evolua lucrurile.

Marcel Ciolacu: Sa ai angajati care isi cunosc foarte bine meseria e noul El Dorado al oricarui angajator

13:20, 09.03.2024 - „Andrei, Cristian, Antonio, Codrin sunt doar cativa dintre tinerii cu care m-am intalnit azi si care mi-au povestit de ce au ales sa invete o meserie. Adevarul este ca piata muncii din Romania are mare nevoie de tineri precum ei, care sa fie specializati in profesii care ajung sa fie mult mai bine platite…

„Legea 2 Mai”, prin care traficantii de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare, adoptata

13:40, 05.03.2024 - Camera Deputatilor a adoptat marti, in calitate de for decizional, proiectul legislativ initiat de catre liberali, cunoscut ca „Legea 2 Mai” care prevede ca traficantii de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare, relateaza News.ro.Proiectul de lege elimina posibilitatea executarii…

Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Turciei cu ocazia zilei de naștere: Erdogan implinește 70 de ani

14:46, 26.02.2024 - Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidul Socialistilor, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei de naștere. Liderul turc implinește astazi 70 de ani.

ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani

11:05, 26.02.2024 - Profesorul universitar doctor in filologie Alexandru Zotta s-a nascut in 26 februarie 1942, intr-o comuna vasluiana și s-a stabilit la Satu Mare in 1968. The post ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?