Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Produsele Made in Banat au trecut granița în Serbia. Cum au fost apreciate de vecini

Publicat:

Mai multe firme banațene s-au facut cunoscute in Serbia. Concomitent cu traditionalul festival al berii, la Zrenjanin, localitate aflata la 130 de kilometri de Timișoara, a avut loc o noua editie a expozitiei „Made in Banat” (Fabricat in Banat), in cadrul cele de a XV-a ediție a Targului de Inovare, Cooperare si Antreprenoriat (INOCOOP), la […] in Banat au trecut granița in Serbia. Cum au fost apreciate de vecini a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cutremur la granița Romaniei: Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut

09:35, 30.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs marți dimineața la granița dintre Romania și Serbia, anunța Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului - INCDFP, scrie digi24.ro .

Aproape 700 de bicicliști au trecut granița in Serbia pe pista de pe malul Begai

18:41, 01.04.2024 - In acest weekend a avut loc prima traversare frontierei pe doua roți, pe cea mai lunga pista de biciclete din Romania, care leaga Timișoara de Zrenjanin. In zilele de 30 și 31 martie au trecut granița, potrivit datelor primite din partea ITPF Timișoara, 679 de persoane. Urmatorul weekend preconizat…

Bosko Savkovic, Co-Președinte al Comitetului Consultativ mixt al societații civile UE-Serbia: “Presiunile internaționale l-au forțat pe președintele Vucic sa anunțe noi alegeri pentru Belgrad pe 2 iunie”

14:56, 14.03.2024 - Așa cum am menționat recent, in urma Raportului Organizației pentru Securitate și Cooperare in Europa (OSCE), contestatele alegeri locale din Belgrad se vor repeta in data de 2 iunie 2024, in contextul acuzațiilor care au marcat scrutinul din decembrie anul trecut, a anunțat președintele Serbiei, Aleksandar…

Petiție pentru reluarea curselor de tren Timișoara – Varșeț

12:35, 03.03.2024 - Circulația trenurilor de pe ruta Timișoara – Varșet a fost intrerupta in vara anului 2017, astfel incetand sa mai existe vreo legatura feroviara intre Romania și Serbia. La șase ani și jumatate de atunci, unii calatori inca regreta lipsa acestei curse, motiv pentru care a fost lansata și o petiție.

PROGRAM. O noua ediție a Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”, la Timișoara

08:10, 22.02.2024 - Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei” ajunge anul acesta la ediția cu numarul 24. Organizatorii promit o explozie de cultura și tradiție. Hora Unirii, concerte, prezentare de moda și expoziții sunt printre activitațile incluse in program.

Peste 120 de jucatori inscrisi la prima editie a Campionatului Judetean de Padel Timis

10:55, 17.02.2024 - Peste 120 de sportivi s-au inscris la prima editie a Campionatului Judetean de Padel – Timis, format organizat in premiera in tara, sub conducerea Federației de Padel din Romania. „Cu aceasta competiție, organizata in premiera naționala, continuam promovarea padelului in județul Timiș și in Romania,…

O noua ediție a Targului de Paște, in Piața Libertații. Se cauta comercianți

09:35, 15.02.2024 - Piața Libertații din Timișoara va gazdui ediția din acest an a Targului de Paște. Casa de Cultura a Municipiului așteapta comercianții sa se inscrie. Vor fi disponibile aproximativ 30 de casuțe.

„Slaniniada”, un inedit festival in Serbia, aproape de granița de vest a Romaniei

13:25, 11.02.2024 - Orașul sarbesc Kacarevo, aflat la o distanța de doar 130 de kilometri de Timișoara, pe drumul spre Pancevo, va fi, incepand din 15 februarie, gazda unui festival culinar, „Slaninijada”, la care vor fi etalate cele mai gustoase și apetisante preparate obținute din porc, de la slanina, jumari, șunci și…


Ce parere ai despre aceasta stire?