Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prodanca. Punct și de la capăt. Cadoul pe care i l-a cumpărat Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf Junior. De ce s-a supărat fiul impresarei: „Se simte prost” / VIDEO

Publicat:

In cadrul emisiunii de astazi „Prodanca. Punct și de la capat” de la , a decis sa mearga la cumparaturi pentru Craciun. Ei bine, printre altele, impresara a decis sa ii cumpere lui Laurențiu Reghecampf Junior și o pereche de pantaloni de pijama, motiv pentru care acesta s-a suparat. Iata ce s-a intamplat!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, alaturi de familie și prieteni intr-unul dintre restaurantele de lux din America. De ce experiența nu a fost pe placul fiicei impresarei / VIDEO

23:10, 23.03.2024 - In ediția din aceasta seara, Anamaria Prodan, impreuna cu fiica ei cea mare, Rebecca, fiul ei, Bebeto, și prietenii buni, au fost la unul dintre restaurantele de lux din America. Au mers la o locație extrem de cunoscuta din Las Vegas. dar tanara spune ca și-ar fi dorit altceva.

Prodanca. Punct și de la capat. Cum a reacționat Anamaria Prodan, cand a gasit o poza fostul soț, intr-o cutie cu rame vechi: ”Sa scoatem...” / VIDEO

21:45, 02.03.2024 - De-a lungul anilor petrecuți acolo, Anamaria Prodan a adunat o mulțime de amintiri. In timp ce cauta decorațiunile pentru bradul de Craciun, vedeta a gasit o poza cu fostul soț, ascunsa intr-o cutie cu rame vechi. Iata cum a reacționat și ce a facut cu ea!

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, amenda de sute de euro, in America. De ce a fost sancționata impresara: „Incredibil de mult”

21:50, 24.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a dezvaluit intamplarea de care a avut parte in America. Iata ce amenda a luat impresara, dar și care a fost motivul pentru care a fost sancționata!

Prodanca. Punct și de la capat. La ce a apelat Anamaria Prodan in America. Ce decizie importanta a luat impresara: „Eu chiar am nevoie sa stea multe amintiri” / VIDEO

21:00, 24.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a luat decizia sa mearga la Yoga. Iata motivul pentru care a apelat impresara la acest lucru in America. Ce decizie importanta a luat Anamaria Prodan.

Prodanca. Punct si de la capat. De unde iși ia Anamaria Prodan puterea. Impresara are mare incredere in forțele ei: „Nimic pe pamantul asta...” / VIDEO

23:00, 10.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a marturisit de unde iși ia puterea. Impresara are mare incredere in forțele ei. Iata ce declarații a facut vedeta cu privire la acest subiect!

Cum arata casa de lux in care locuiește Anamaria Prodan. Imagini spectaculoase cu vila impresarei

16:11, 04.02.2024 - Anamaria Prodan se mandrește cu o casa de lux. Imaginile cu fascinanta proprietate a impresarei au fost difuzate la „Prodanca. Punct și de la capat”, emisiunea vedetei de pe Antena Stars. Iata cum arata vila cu un interior spectaculos.


Ce parere ai despre aceasta stire?