Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procesul torționarului Alexandru Vișinescu: De ce nu chemați pe nimeni în favoarea mea?

Publicat:

Fostul comandant al inchisorii Ramnicu Sarat Alexandru Visinescu a intrat, miercuri, intr-un dialog cu judecatorul dosarului sau si a intrebat de ce la proces nu este audiat si un reprezentant al , in conditiile in care el a urmat ordinele sefilor acestei institutii, relateaza Mediafax.

Alexandru Visinescu a fost intrebat de judecatoarea daca este de acord sa dea o declaratie in dosarul in care este judecat pentru infractiuni contra umanitatii, cu precizarea ca orice spune poate fi folosit impotriva lui, potrivit legii.

Visinescu

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

A inceput procesul lui Aurelian Vasile impotriva AJVPS Arges, care l-a dat afara!

10:41, 10.05.2024 - Vanatorul susține ca Adunarea Generala care l-a exclus din asociație nu a fost statutara Aurelian Vasile – Relu (foto), cum ii spun apropiații – a dat in judecata AJVPS Argeș pentru ca a fost dat afara in mod abuziv. „Jurnalul” a relatat ca el propusese masuri concrete de reformare a Asociației Județene…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Denunt la DNA impotriva candidatului PSD-PNL

19:16, 15.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus la DNA un denunt pe numele lui Catalin Cirstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu, folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane si inselaciune. El a depus, totodata, o sesizare…

Un tribunal american este de partea Mexicului in procesul sau impotriva magazinelor de arme din Arizona

05:00, 26.03.2024 - Judecatorul a decis ca magazinele aveau diverse semnale ca armele pe care le-au vandut vor ajunge in cele din urma in Mexic și vor fi folosite in scopuri ilegale, a declarat Ministerul de Externe al țarii latino-americane intr-un comunicat.

Romania a caștigat procesul impotriva Gabriel Resources, referitor la exploatarea aurifera de la Roșia Montana

02:00, 09.03.2024 - Romania a caștigat procesul impotriva Gabriel Resources, referitor la exploatarea aurifera de la Roșia Montana, la Centrul Internațional pentru Reglementarea Diferendelor referitoare la Investiții. Cu o majoritate de 2 la 1, instanța arbitrala a stabilit ca Romania nu datoreaza despabugiri companiei…

Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman

12:31, 20.02.2024 - Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman. Judecatorii au decis ca Romania a incalcat articolul 10 din Convenția Europeana a Drepturilor Omului privind libertatea de gandire.


Ce parere ai despre aceasta stire?