Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proces în apel al lui Radovan Karadzic: Judecătorul principal se retrage

Publicat:

Judecatorul principal din procesul in apel, la Haga, al fostului lider politic al sarbilor bosniaci a anuntat joi ca se retrage, ca urmare a unei proceduri de recuzare impotriva lui, relateaza AFP.

In 2016, pentru fosta Iugoslavie (TPIY) l-a condamnat pe la 40 de ani de inchisoare, gasit vinovat de genocid, crime de razboi si crime impotriva umanitatii in timpul conflictului din Bosnia (1992-1995).

Procesul sau in apel s-a deschis la Haga in aprilie in fata Mecanismului pentru tribunalele penale internationale…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Horodniceanu a caștigat procesul impotriva Poliției Romane, dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare

15:45, 02.05.2024 - Noi date vin in cazul procurorului Daniel Horodniceanu! Acesta a caștigat procesul impotriva Poliției Romane pentru incidentul din trafic dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare. Citește și: Urșii au ajuns și in curtea fostului premier Adrian Nastase din comuna Cornu. „Situația a scapat…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Donald Trump a afirmat ca are „ o problema reala” cu judecatorul din procesul sau de la New York

02:15, 16.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a afirmat luni ca are “o problema reala” cu judecatorul la procesul sau din New York, denuntand intreaga afacere drept o “vanatoare de vrajitoare” si plangandu-se ca nu poate face campanie asa cum doreste, noteaza AFP, preluat de agerpres.ro. “Nu vom avea dreptul…

Un judecator i-a impus restrictii de comunicare lui Trump pentru procesul din New York. Trump il atacase in online pe judecator

23:01, 26.03.2024 - Judecatorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marti restrictii de comunicare, in special in ceea ce priveste martorii, juratii si personalul instantei, relateaza AFP.

Un tribunal american este de partea Mexicului in procesul sau impotriva magazinelor de arme din Arizona

05:00, 26.03.2024 - Judecatorul a decis ca magazinele aveau diverse semnale ca armele pe care le-au vandut vor ajunge in cele din urma in Mexic și vor fi folosite in scopuri ilegale, a declarat Ministerul de Externe al țarii latino-americane intr-un comunicat.

Fiul Griseldei Blanco, cea mai cunoscuta narcotraficanta, a renunțat la procesul intentat impotriva Netflix și a Sofiei Vergara VIDEO

11:20, 12.02.2024 - Dupa ce a dat in judecata Netflix pentru ca s-a folosit de imaginea sa in serialul „Griselda”, fiul celei care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie a decis sa renunțe la plangere, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?