Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţul Philip, soţul Reginei, este foarte dezamăgit de Meghan Markle. Ce a spus seniorul regal?

Publicat:

Stim ca nu are multi fani la palatul regal, insa acum avem si confirmarea.Un biograf regal pe numele ei sustine ca sotul a II-a, , in varsta de 99 de ani, este extrem de dezamagit din cauza lui .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant la Iași. Un barbat s-a "indragostit" de o femeie insurata și ii amenința soțul cu moartea

15:15, 06.03.2024 - Barbatul a inceput, inițial, sa posteze pe Facebook declarații de dragoste la adresa unei vecine, in timp ce pe soțul ei il amenința cu moartea.La inceput, cei vizați nu au luat in seama mesajele, dar situația s-a agravat la finalul anului trecut, cand pretendentul și-a urmarit "iubita"la serviciu,…

Scandal intr-o familie bogata din Romania - Fiica unui celebru om din fotbal iși acuza soțul de tentativa de omor

11:21, 29.02.2024 - Un scandal zguduie familia unui important milionar roman. Fiica lui Marin Condescu (fost președinte al clubului de fotbal Pandurii Targu-Jiu), Anița, este angrenata intr-o batalie juridica fara precedent cu soțul ei instrainat, George Carstoiu. Anița Condescu l-a acuzat pe soțul ei de tentativa de omor.…

Georgiana Lobonț și soțul ei, ghinion dupa ghinion! Cei doi soți se confrunta cu probleme in instanța

23:45, 24.02.2024 - Georgiana Lobonț și soțul ei au ghinion dupa ghinion in instanța. Ci doi soți trec prin momente delicate dupa ce au platit o suma importanta de bani pentru achiziționarea unei locuințe in Dubai. Ce au hotarat magistrații.

Diana Șoșoaca și-a suspendat soțul din conducerea partidului. „Pentru a putea salva viața lui”

11:30, 18.02.2024 - Diana Șoșoaca, lidera a partidului extremist SOS Romania, a anunțat ca l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoaca. Ea spune ca deși el e suparat din cauza deciziei, ei raman o familie, facand acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

Barbatul ucis la un hotel din Padina ar fi fost atacat pentru ca și-a aparat soția. Martorii la crima spun cum s-a intamplat totul

18:05, 11.02.2024 - Barbatul in varsta de 41 de ani injunghiat mortal, noaptea trecuta, intr-un hotel de lux din Padina, județul Dambovița, ar fi fost atacat pentru ca a incercat sa-și apere soția. Potrivit informațiilor Digi24, femeia dansa, iar indivizii care petreceau alaturi de Alex Velea au facut glume pe seama ei.…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.

Soțul angajatei de la ”Impozite și Taxe”: Nu am turnat eu pe nimeni

21:30, 02.02.2024 - Cristian Hrițcu, soțul Cristinei Hrițcu, funcționara de la Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL) a Primariei Botoșani, a carei angajare este anchetata de DNA, susține ca nu a formulat vreo plangere la Direcția Naționala Anticorupție pe aceasta tema.

Care a fost motivul pentru care Brigitte Pastrama a vrut sa se desparta de soțul ei, Florin Pastrama. Cum a dezamagit-o

17:25, 31.01.2024 - Brigitte Pastrama la scos la iveala motivul care a facut-o sa se gandeasca la desparțirea de soțul ei. Florin Pastrama a reușit sa o dezamageasca foarte tare, insa a avut puterea sa treaca peste.


Ce parere ai despre aceasta stire?