Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţul Friso al Olandei a murit

Publicat:

, fratele mai mic al Regelui Willem-Alexander al Olandei, aflat in coma din februarie 2012, a decedat, a anuntat luni familia regala, transmit agentiile internationale de presa.

a decedat in urma complicatiilor aparute ca urmare a lipsei de oxigenare a creierului dupa accidentul de ski' pe care l-a avut in urma cu un an, se arata intr-un comunicat al guvernului de la Haga, citat de Reuters.

Printul, in varsta de 44 de ani, a fost prins intr-o avanalansa in timp ce schia pe o pista din Lech, Austria. El a fost initial tratat intr-un spital din…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Alarma in centrul Londrei. Mai multi cai din cavaleria regala au scapat liberi pe strada: o persoana a fost ranita

15:21, 24.04.2024 - Mai multi cai, intre care unul plin de sange, au fost scapati de sub control in Londra si cel putin o persoana a fost ranita, armata fiind chemata sa ajute la localizarea animalelor, au anuntat miercuri autoritatile din capitala britanica, relateaza Reuters si AFP, relateaza News.ro.

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Codexul Crosby-Schoyen, din secolul 3 dupa Hristos, scos la vanzare: Cat costa cartea cu prima epistola a lui Petru

07:05, 08.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, scrie Reuters, potrivit observatornews.ro .

Un barbat inarmat cu explozibili și arme de foc a luat ostatici clienții și angajații unui bar din Olanda

12:11, 30.03.2024 - Mai mulți oameni au fost luați ostatici intr-un bar din orașul Ede, din estul Olandei, duminica dimineața, relateaza Reuters. Mai multe locuințe din zona au fost evacuate, a anunțat poliția olandeza.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Doi oameni au murit și doi au fost raniți in urma prabușirii unui pod in construcție in Olanda

17:05, 21.02.2024 - O parte dintr-un pod in constructie s-a prabusit miercuri in estul Olandei, facand doi morti si doi raniti, au anuntat autoritatile locale, informeaza AFP. "Un accident industrial s-a produs in timpul constructiei unui pod. Din nefericire, doua persoane au decedat si alte doua sunt ranite", au declarat…

Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala?

10:25, 19.02.2024 - Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala? Regele Charles a fost diagnosticat cu o forma de cancer și a inceput deja tratamentul contra acestei afecțiuni grave. Anunțul a fost facut in urma cu doua saptamani de reprezentanții Palatului Buckingham. La scurt timp dupa anunțul acestui diagnostic,…

Cadavrul lui Navalnii nu a fost trimis la morga. Mamei i s-a spus ca a decedat din cauza 'sindromului morții subite'

16:20, 17.02.2024 - Cadavrul principalului opozant rus al Kremlinului, Aleksei Navalnii, nu a ajuns la singura morga din Salekhard, orasul din apropierea inchisorii din regiunea arctica unde Navalnii a murit vineri, a declarat telefonic sambata pentru Reuters un angajat al morgii, conform Agerpres. Citește și: De la Novociok…


Ce parere ai despre aceasta stire?