Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale lui Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu" după ce a sărit gardul: "Te rog să mă ierţi, mamă!"

Publicat:

Agitatie si lacrimi în casa "Mireasa pentru fiul meu"! Nicolae a sarit gardul si a fugit din competitie, iar acum se afla în custodia staff-ului. Concurentul a facut declaratii cutremuratoare.

Nicolae a fugit din curtea casei si a sarit gardul, dupa ce a avut câteva neîntelegeri cu iubita lui din casa. Concurentul da socoteala acum în fata staff-ului emisiunii si este într-o stare psihica proasta. Nicolae si-a cerut iertare de la mama lui, dar iubitei sale, Catalina, nu i-a transmis nimic.

"Calvarul

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Columbeanu, primele declarații la revenirea in Romania: „Nu aș fi unde sunt acum fara tatal meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine”

14:26, 18.06.2024 - Irina Columbeanu a facut primele declarații la revenirea in Romania, dupa șase ani petrecuți in America. Tanara a avut și un mesaj special pentru tatal ei, fostul milionar Irinel Columbeanu, in fața camerelor de filmat: „Mulțumesc! Știu prin cate ai trecut pentru mine și pentru familia noastra!”. Vineri,…

Babasha, primele declarații despre ziua a doua de concert Coldplay. Ce spune despre faptul ca a fost aplaudat de public, dupa ce inițial a fost huiduit / VIDEO

09:40, 14.06.2024 - Babasha a facut primele declarații despre ziua a doua de concert Coldplay,care s-a desfașurat tot pe Arena Naționala din Bucureșt. Iata ce spune artistul Vlad Babașa despre faptul ca a fost aplaudat de public, dupa ce inițial a fost huiduit!

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cat de greu i-a fost lui Alexandru sa stea departe de Cristina! Concurentul a facut declarații surprinzatoare: ”E groaznic” / VIDEO

20:11, 05.06.2024 - Alexandru și Cristina au stat desparțiți in perioada in care el a fost eliminat, iar starile prin care a trecut au fost mai dificile decat ar fi crezut! Alexandru și-a deschis sufletul in emisiune și a vorbit despre cum a fost acea perioada pentru el și a facut declarații surprinzatoare!

Ce spune Roxana, soția lui Radu Mazare, despre eliberarea fostului primar. Primele declarații: „Sa avem o viața liniștita”

17:31, 27.05.2024 - Zi importanta pentru Radu Mazare! Fostul primar al Constanței a fost eliberat dupa cinci ani de arest. Soția sa, Roxana Mazare a oferit mai multe detalii despre perioada dificila prin care a trecut singura!

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat in urma cu puțin timp. Primele declarații

15:10, 09.05.2024 - Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții in urma cu puțin timp! Primele declarații facute pe o rețea de socializare despre starea lui de sanatate.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.


Ce parere ai despre aceasta stire?