Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale lui Alexandru Cumpănașu, după ce a publicat stenogramele discuției Alexandrei de la 112: 'Îmi vine să-l arunc în Dunăre'

Publicat:

Alexandru Cumpanașu, a carei nepoata ar fi fost rapita, violata și ucisa de monstrul din Caracal, , a declarat, marți dupa-amiaza, la B1 TV, ca abia mai are putere sa vorbeasca.

"Imi este greu sa vorbesc, am citit transcrierile. Sunt niște informații pe care STS le da familiei. Am convins familia sa facem publice transcrierile.

Banuiam o parte din lucrurile pe care le-am citit. Este infiorator.

Nu mai am putere, energie. Imi vine sa-l iau pe ala de la 112 sa-l arunc in Dunare.

Și eu, și parinții credem ca Alexandra traiește", a declarat Alexandru Cumpanașu.

Transcriere

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Video | Codrin Ștefanescu, primele declarații dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arata acum fostul parlamentar, disparut din viața politica

22:55, 26.02.2024 - Video | Codrin Ștefanescu, primele declarații dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arata acum fostul parlamentar, disparut din viața politica 2023 a fost un an extrem de greu pentru Codrin Ștefanescu. La inceputul anului trecut, fostul președinte al partidului Alianța pentru Patrie a anunțat…

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.

Xtra Night Show. Primele declarații ale Gabrielei, iubita lui Marius Elisei, dupa zvonurile privind desparțirea. Ce schimbari a facut in relație: ”Daca nu cred...” / VIDEO

00:01, 15.02.2024 - Gabriela Elena Bacinica a facut mai multe declarații cu privire la relația dintre ea și Marius Elisei. Cei doi formeaza un cuplu de șase luni, insa, au aparut cateva zvonuri cu privire la desparțirea lor. Aceasta afirma ca partenerul ei de viața o susprinde in fecare moment in mod placut și au planuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?