Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale avocatei famililei Ghinescu, după ce Cristian Cioacă a fost eliberat: “Nu este o soluție corectă…”

Publicat:

In cursul zilei de azi, 22 august 2023, judecatorii au decis sa il elibereze din spatele gratiilor pe , barbatul cercetat pentru dispariția . In urma cu doar cateva ore, acestuia i-a fost admisa cererea de eliberare conditionata. Ce a declarat avocata familiei Ghinescu dupa ce a aflat decizia oamenilor legii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alina Sorescu, primele declarații dupa ce s-a speculat ca Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsa amanta 11 ani. De ce designerul o considera vinovata pe fosta soție

00:15, 20.04.2024 - In urma cu o zi, au aparut primele zvonuri despre posibila relație pe care Alexandru Ciucu ar fi avut-o cu o alta femeie in timpul casniciei cu Alina Sorescu. S-a speculat inclusiv faptul ca ar fi reușit sa iși țina amanta departe de ochii curioșilor 11 ani. Cum a comentat aceasta situație Alina Sorescu.

Știrile Antena Stars. Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui și a Cristinei Cioran! Primele declarații la ieșirea din sala de judecata: ”Nu are niciun venit” / VIDEO

16:20, 15.04.2024 - Alex Dobrescu a facut acuzații dure la adresa Cristinei Cioran! Cei doi s-au intalnit in sala de judecata, dupa ce vedeta a cerut un nou ordin de protecție impotriva fostului ei iubit. Alex Dobrescu a facut acuzații grave la adresa mamei copilului ei și a cerut, la un moment dat, sa o creasca pe fiica…

Danut Lupu, primele declarații dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Gestul controversat pe care l-a facut fața de o jurnalista

14:40, 04.04.2024 - Danut Lupu a ieșit din inchisoare, dupa șase luni. Fostul fotbalist a facut un adevarat circ la ieșirea din penitenciarul Rahova, insultandu-i pe jurnaliștii aflați la fața locului. Iata gestul care a provocat indignare!

Danut Lupu, primele declarații, dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Cum se apara fostul fotbalist: „Nu am omorat pe nimeni” / VIDEO

20:40, 03.04.2024 - Danuț Lupu se bucura din nou de libertate! Primele declarații facute de fostul fotbalist, imediat dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Iata cum se apara! Fostul sportiv a dezvaluit daca va mai da de permis sau nu pe viitor.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Ce meserie are Cristian Cioaca, dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Din ce caștiga bani fostul soț al Elodiei Ghinescu

12:10, 17.03.2024 - Viața lui Cristian Cioaca aproape ca a revenit la normal. Dupa mulți ani petrecuți in spatele gratiilor, fostul soț al Elodiei Ghinescu s-a intors acasa. Cristian Cioaca are acum o noua meserie, dupa ce cariera lui de polițist a luat sfarșit. Iata din ce iși caștiga banii!

Primele declarații ale lui Florin Salam, dupa ce a fost eliberat! Cine ii dorește raul manelistului: ”Este o piedica pentru ei” / PAPARAZZI

19:25, 14.03.2024 - Dupa aproape o zi petrecuta in arest, Florin Salam a fost eliberat și plasat sub control judiciar. Manelistul a plecat acasa in urma cu cateva minute, iar paparazzii Spynews.ro au fost prezenți la fața locului. Iata ce declarații a facut, la ieșirea din arest, și cine ii vrea raul manelistului!

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.


Ce parere ai despre aceasta stire?