Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima victorie înregistrată de FC Botoșani sub comanda lui Bogdan Andone

Publicat:

Prima victorie inregistrata de FC Botoșani sub comanda lui de fotbal FC Botosani a invins formatia cu scorul de 3-0, miercuri, intr-un meci amical, potrivit paginii de Facebook a ”lanternei rosii” din Superliga. La primul meci cu Bogdan Andone, FC Botosani s-a impus prin golurile marcate de Aldair, si . FC Botosani se afla intr-un cantonament la Bucuresti. […] Citește Prima victorie inregistrata de FC Botoșani sub comanda lui Bogdan Andone in Botosani24.ro .

Citeste articolul mai departe pe Botosani24.ro…  

Sursa articol: Botosani24.ro


Stiri pe aceeasi tema

FC Botoșani urca trei locuri in clasament, cu o victorie obținuta in minutul 90 impotriva lui Dinamo

22:25, 23.04.2024 - Dinamo și-a marcat autogol, a ratat un penalty și a jucat o repriza in 10 oameni, in meciul pierdut dincolo de minutul 90, in deplasare la FC Botoșani. Al doilea meci al etapei cu numarul 6 din Superliga s-a incheiat cu scorul de 2-1, cu „cainii roșii” tr

VIDEO SuperLiga: Victorie pentru ultima clasata

17:46, 30.03.2024 - ​FC Botoșani a obținut un succes important in lupta pentru evitarea retrogradarii, dupa ce s-a impus pe teren propriu in fața celor de la Poli Iași, in etapa cu numarul 2 a play-out-ului SuperLigii Romaniei.

Astazi, Universitatea Cluj – FC Botoșani. Clujenii, hotarați sa invinga in penultimul meci din acest sezon regular

10:06, 03.03.2024 - Astazi, Universitatea Cluj – FC Botoșani. Clujenii, hotarați sa invinga in penultimul meci din acest sezon regular Doua partide sunt programate duminica in Superliga, iar pentru botoșaneni urmeaza a lupta crancena cu Universitatea Cluj, care este decisa sa le administreze o lecție celor de la FC Botoșani.…

VIDEO SuperLiga: FCSB, victorie la limita cu ultima clasata – Duel spectaculos cu trei eliminari

22:05, 25.02.2024 - FCSB s-a detașat la zece puncte de principalele urmaritoare, dupa victoria de pe teren propriu in fața celor de la FC Botoșani, scor 3-2, in runda a XXVII-a a SuperLigii. Meciul nu a fost insa lipsit de incidente.


Ce parere ai despre aceasta stire?