Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul ceh își amână prezentarea oficială a demisiei

Publicat:

Premierul ceh nu-i va mai inainta joi președintelui demisia cabinetului sau, dar planul de a demisiona la jumatatea lunii mai ramane valabil, a anunțat un purtator de cuvant al guvernului ceh, citat de Reuters.

Sobotka îl va informa pe președintele Zeman în legatura cu situația din cadrul coaliției guvernamentale și va stabili o data pentru prezentarea oficiala a demisiei, ceea ce se va întâmpla cel mai probabil dupa întoarcerea președintelui ceh dintr-o vizita în China, în a doua jumatate…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele ales din Taiwan ii atrage pe aliatii diplomatici ai tarii cu pescuitul de creveti

10:55, 19.05.2024 - Presedintele ales din Taiwan Lai Ching-te i-a luat duminica la pescuit de creveti pe liderii unora dintre putinii aliati diplomatici ramasi ai Taiwanului, cu o zi inainte ca el sa preia mandatul si sa aiba de-a face cu China, care considera ca insula nu are dreptul la independenta, transmite Reuters.

Putin va face o vizita oficiala in China saptamana asta, la invitația lui Xi Jinping, anunța Kremlinul

11:50, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, in perioada 16-17 mai, a anuntat marti Kremlinul, transmite Reuters.„La invitatia presedintelui Xi Jinping, presedintele rus Vladimir Putin va efectua o vizita de stat in China in 16-17 mai”, a anunțat Kremlinul.Potrivit Kremlinului,…

Putin va efectua o vizita oficiala in China, la invitația președintelui Xi Jinping

11:30, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China pe parcursul a șase luni, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Investigația UE privind mașinile electrice chinezești: Trei companii au fost avertizate

14:25, 05.05.2024 - Comisia Europeana a avertizat trei producatori de vehicule electrice (EV) din China ca nu au pus la dispozitie suficiente informatii pentru investigatia sa anti-subventii, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, transmite Agerpres.

Rishi Sunak și Jens Stoltenberg merg intr-o vizita oficiala la Varșovia

16:41, 22.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak si secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, merg marți intr-o vizita oficiala la Varșovia. Potrivit prim-ministrul polonez Donald Tusk, intalnirea face parte din planul Poloniei de a-si reconstrui pozitia de securitate in Europa, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Louis Vuitton a pus in scena prezentarea de moda „Voyager” la Shanghai VIDEO

14:31, 19.04.2024 - Casa de moda Louis Vuitton a pus in scena joi seara la Shanghai, China, noul sau show „Voyager”, prezentand tinute asimetrice si veste boxy din piele in aceasta tara care este una din principalele piete de desfacere ale brandului francez, informeaza Reuters.

China urges largest nuclear states to negotiate a ‘no-first-use’ treaty

12:05, 28.02.2024 - States with the largest nuclear arsenals should negotiate a treaty on no-first-use of nuclear weapons against each other or make a political statement in this regard, China‘s foreign ministry’s arms control department said, according to Reuters. Director general of the department, Sun Xiaobo, called…

Breaking | Primul pas dintr-un plan amplu post-razboi: Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat

12:00, 26.02.2024 - Guvernul Autoritatii palestiniene, aflat la conducere in Cisiordania, si-a prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, a anuntat premierul Mohammed Shtayyeh, transmit AFP si Reuters. "Am prezentat presedintelui pe 20 februarie demisia guvernului si astazi o prezint in scris",…


Ce parere ai despre aceasta stire?