Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăbușirea unui avion de luptă, filmată live într-un oraș din China (Video)

Publicat:

Un avion de lupta s-a prabușit in China, intr-un oraș din estul țarii. Momentul accidentului aviatic a fost surprins de o camera video. Prabușirea a fost The post Prabușirea unui avion de lupta, filmata live intr-un oraș din China (Video) appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean: Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

11:20, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale, scrie digi24.ro .

Romania și dronele din razboiul Ucraina-Rusia. Cum prevenim prabușirea armelor de lupta pe teritoriul național, protejat de NATO

22:50, 07.04.2024 - Șase drone au intrat in șase luni pe teritoriul romanesc, ultima fiind una marina, intacta și gasita in Marea Neagra, la 20 de mile marine est de Tuzla (Constanța), ceea ce a creat o alerta generala in randul Serviciilor Secrete.

Momentul in care podeaua unui magazin din China se surpa. O femeie a cazut in gaura cu tot cu rafturile din jur

23:30, 31.03.2024 - O femeie din China aflata la cumparaturi a ajuns la spital, dupa ce podeaua magazinului s-a surpat pur și simplu sub picioarele ei. Incidentul s-a petrecut intr-un centru comercial din estul țarii, in timp ce la etajul inferior se faceau lucrari de consolidare.

Un nou incident deasupra Marii Negre - Rusia a trimis de urgența un avion de vanatoare

19:15, 06.03.2024 - Un nou incident deasupra Marii Negre - Rusia a trimis de urgența un avion de vanatoareRusia a ridicat de la sol miercuri un avion de lupta Su-30 pentru a escorta doua aeronave britanice Typhoon si unul RC-135 de recunoastere deasupra Marii Negre, a anuntat Ministerul rus al Apararii, transmite Reuters,…

China amenința investitorii cu maciuca pentru a opri prabușirea burselor sale

13:00, 23.02.2024 - Autoritatea chineza de reglementare a piețelor financiare a amenințat vineri ca va emite penalizari din ce in ce mai dure pentru listarile frauduloase de pe bursa, delapidari și alte tipuri de inșelatorii, relateaza Reuters.

Momentul in care un barbat incearca sa deschida ușa unui avion, in timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenta

09:40, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului.

Noul avion chinezesc C919 face prima sa calatorie la Salonul de aviație din Singapore

09:20, 19.02.2024 - Noul avion cu corp ingust al Chinei, C919, produs de Commercial Aircraft Corporation of China (COMAC), care concureaza avioanele de pasageri ale Airbus și Boeing, a facut prima sa calatorie in afara teritoriului chinez, organizind duminica un zbor la Salonul de aviație din Singapore, relateaza News.ro.…

Momentul in care un avion se prabușește pe o autostrada in Florida. Imagini filmate de camera de bord a unei mașini

14:20, 13.02.2024 - Imagini noi surprinse de camera de bord a unui automobil redau momentul in care un avion se prabușește, pe o autostrada, in Florida. Aeronava, un Bombardier Challenger seria 600, avea cinci oameni la bord.


Ce parere ai despre aceasta stire?