Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poza care i-a pus pe jar pe fanii lui Dorian Popa. Artistul, în scaun rulant şi cu privirea înspăimântată

Publicat:

In plus, privirea sa este usor inspaimantata, iar unii dintre internauți s-au intrebat daca nu cumva artistul a pațit vreun lucru rau. Cei mai multi, insa, si-au dat seama ca nu este vorba despre ceva serios, ci, cel mai probabil, despre vreun nou proiect al artistului. Se pare ca acesta filmeaza fie un nou videoclip, fie un nou vlog. O alta categorie de internauti s-au intrecut in a face aprecieri referitoare la incaltamintea de firma a artistului, contrazicandu-se asupra brandurilor.

"Cand v-am spus ca omu' e dus", "Ieri milionar azi boschetar", "De ce ești speriat", "Dorian ești bine?…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce face Irina Tanase de cand s-a desparțit de Liviu Dragnea. Apariția la care fanii au ramas fara cuvinte

18:35, 30.04.2024 - Ce s-a ales de Irina Tanase, fosta lui Liviu Dragnea. Cum iși traiește viața tanara de cand nu mai este cu celebrul om politic. Aceasta s-a fotografiat intr-o ipostaza la care nimeni nu se aștepta și i-a surprins placut pe toți fanii ei. Irina Tanase a renascut fara Dragnea Irina Tanase, fosta lui Liviu…

Femeie ucisa de un vecin, in fața soțului imobilizat intr-un scaun rulant

22:40, 29.04.2024 - Scene de o cruzime ieșita din comun s-au petrecut in plina zi, luni dupa-amiaza, intr-o localitate din județul Buzau. Un barbat in varsta de 66 de ani și-a injunghiat o vecina cu care avea niște neințelegeri.

Claudia Iosif a fost ceruta in casatorie de un fan. Ce reacție a avut fosta iubita a lui Dorian Popa: „Arat a femeie care vrea sa se marite?”

16:00, 29.04.2024 - Claudia Iosif a fost asaltata cu mesaje de fani dupa desparțirea de Dorian Popa. In prezent, fosta partenera a cantarețului e singura, deși a fost ceruta in casatorie pe rețelele de socializare. Dupa 11 ani de relație, Claudia Iosif, cunoscuta drept Babs, și Dorian Popa s-au desparțit. Deși mulți se…

„Am furat!”. Marturisirile cu care Jador și-a surprins fanii. Cat de greu i-a fost artistului in trecut

14:35, 24.04.2024 - Jador a facut marturisiri cu care a reușit sa-și surprinda fanii. Artisul a declarat a furat mult la viața lui, dar nu regreta acest lucru, deoarece nu a luat bani de la nimeni. Iata cat de greu i-a fost cantarețului in trecut!

Catalina Ponor a devenit mama pentru a doua oara

16:30, 13.03.2024 - Catalina Ponor a devenit mama pentru a doua oara. Fosta mare gimnasta a facut anunțul printr-o postare pe Instagram, acolo unde e urmarita de peste 100.000 de fani. A și aratat o poza cu bebelușul, din spital. Catalina Ponor a anunțat in cursul zilei de miercuri, 13 martie, ca a adus pe lume un baiețel…

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Elton John scoate la licitație 900 de obiecte in valoare de 10 milioane de dolari: „O gama diversa de obiecte remarcabile”

18:51, 17.02.2024 - Fanii stilului flamboaiant al lui Sir Elton John vor avea saptamana viitoare șansa de a cumpara cele mai frumoase ținute Versace ale sale, in cadrul unei licitații uriașe de peste 900 de obiecte, printre care se numara și bunuri din apartamentul sau de 7,2 milioane de dolari din Atlanta.

Nadia Comaneci și-a facut un nou tatuaj: "Mi-am dorit ceva unic". Fotografia cu care fosta gimnasta și-a surprins fanii / FOTO

08:25, 09.02.2024 - Nadia Comaneci și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare facuta publica pe pagina ei de Facebook. Fosta gimnasta de performanța și-a facut un nou tatuaj. Iata cum arata, dar și ce simbolizeaza!


Ce parere ai despre aceasta stire?