Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea lui Hanno, elefantul îngropat sub zidurile Palatului ”Belvedere” din Vatican.

Publicat:

In februarie 1962, in timpul lucrarilor de refacere a sistemelor de incalzire si racire de la din Vatican, un grup de muncitori italieni au gasit niste oase. Printre cele gasite se afla un dinte mare si patru bucati dintr-un maxilar gigant. Oasele, insa, nu au fost fosilizate, iar cand custodele de la le-a examinat, s-a aflat ca ele au apartinut unui mamifer mult mai modern decat dinozaurul – un elefant.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parcul Natural Vacarești, ingropat sub tone de deșeuri

16:30, 14.04.2024 - Aproximativ 7,6 tone de deșeuri au fost stranse cu ajutorul voluntarilor la acțiunea de ecologizare a Parcului Natural Vacarești la care a participat și primarul general Nicușor Dan, care candideaza pentru al doilea mandat de edil al Capitalei.

(video) Cum arata noua casa a lui Emilian Crețu: Actorul și-a baut cafeluța, in timpul turului palatului

14:35, 01.04.2024 - Așteptarea a luat sfarșit. Emilian Crețu le-a prezentat, urmaritorilor sai, interiorul noii sale locuințe luxoase. Actorul a ținut in mare secret cum arata casa pe care și-a construit-o de la zero, pana astazi, scrie S HOK.md .

Templul grandios din București, construit cu ajutorul unui oficial otoman. Pe zidurile sale e desenat Arborele Vieții

15:56, 26.03.2024 - In urma cu 158 de ani, pe vremea Imperiului Otoman, se construia un edificiu ce dainuie și astazi, și anume templul grandios din București, construit cu ajutorul unui oficial otoman, iar pe zidurile sale e desenat Arborele Vieții.

Blestemul lui George Coșbuc. Inima lui s-a stins atunci cand și-a ingropat unicul fiu: ”Sa nu-mi spuie vreun dușman cumplit ca baiatul meu nu mai e!”

17:05, 22.03.2024 - Una dintre cele mai emoționante drame din istoria literaturii o reprezinta, fara indoiala, moartea subita a lui Alexandru, unicul fiu al marelui George Coșbuc, rapus la doar 19 ani in ceea ce avea sa devina primul accident auto grav din istoria poporului nostru. Poetul a cazut intr-o depresie profunda,…

Caz șocant in Iași! Un tanar și-a dezgropat tatal. Susținea ca mama lui l-a ingropat de viu: "A spus ca ma omoara daca gasește ceva"

19:45, 04.03.2024 - Un incident șocant s-a petrecut intr-un cimitir din Iași. Un tanar a fost surprins in timp ce incerca sa iși dezgroape tatal, convins fiind ca mama sa i-a ingropat parintele de viu. Barbatul fusese inmormantat cu doi ani in urma.

Kate Middleton se simte „abandonata” de Prințul William. Ce se intampla cu relația celor doi

13:20, 04.03.2024 - Publicul nu are acces la informații cu privire la starea de sanatate și procesul de recuperare dupa intervenția chirurgicala suferita de Prințesa de Wales. O povara grea a cazut acum pe umerii moștenitorului coroanei, iar acesta pare copleșit de indatoririle pe care le are de indeplinit. O sursa din…

11 raniți dupa ce o alunecare de teren in Filipine a ingropat doua autobuze

08:45, 07.02.2024 - O alunecare de teren provocata de ploile abundente intr-o provincie din sudul Filipinelor a ingropat doua autobuze, ranind cel putin 11 persoane, au anuntat, miercuri, autoritatile responsabile de dezastre, transmite Reuters.

Bogdan Aurescu este OFICIAL judecator al Curtii Internationale de Justitie de la Haga. Fostul ministru a depus juramantul

14:10, 06.02.2024 - ”O mare onoare sa depun juramantul in Marea Sala a Palatului de Justitie a Pacii de la Haga, in calitate de Judecator al Curtii Internationale de Justitie. Mandru sa fiu primul judecatorroman al Curtii Mondiale de la crearea acesteia in 1945”, a transmis Bogdan Aurescu intr-o postare pe X.   Ready to…


Ce parere ai despre aceasta stire?