Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Porci bețivani și „rahați”, așa ne văd cei din anturajul conducerii clubului UTA… Și atunci cum să nu fii incomod?

Publicat:

Am fost considerat un incomod și nedemn de a primi o acreditare la meciurile de pe teren propriu ale echipei UTA in sezonul actual dupa... The post Porci bețivani și „rahați”, așa ne vad cei din anturajul conducerii clubului UTA… Și atunci cum sa nu fii incomod? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la un adapost de animale din Vladimirescu. Au murit 6 porci

15:20, 28.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad anunța ca la un adapost de animale din localitatea Vladimirescu a izbucnit un incendiu. La fața locului intervin... The post Incendiu la un adapost de animale din Vladimirescu. Au murit 6 porci appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri”

08:36, 29.03.2024 - Rednic a comentat decizia drastica luata de Comisia de Disciplina a FRF de a lasa fara spectatori la urmatoarele patru meciuri pe teren propriu, atat... The post Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Conducere mica, comunicat de doi bani… Ironie ieftina a conducerii clubului UTA

20:51, 27.03.2024 - Decizia drastica a Comisiei de Disciplina prin care a suspendat dreptul echipei de a juca cu spectatori timp de patru meciuri și a amendat clubul... The post Conducere mica, comunicat de doi bani… Ironie ieftina a conducerii clubului UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Poziția SCU fața de sancțiunea FRF impotriva clubului UTA

19:25, 27.03.2024 - Suporter Club UTA (SCU) reacționeaza in urma sancțiunii FRF impotriva clubului UTA, emițand urmatorul punct de vedere: „Este deja de notorietate faptul ca Federația Romana... The post Poziția SCU fața de sancțiunea FRF impotriva clubului UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

„Cel mai mare dezastru financiar din istoria clubului UTA” – susține Suporter Club UTA

12:30, 16.03.2024 - Asociația Suporter Club UTA a trimis presei un comunicat cu privire la datele financiare ale Asociației Fotbal Club UTA Arad pe anul 2023, date care,... The post „Cel mai mare dezastru financiar din istoria clubului UTA” – susține Suporter Club UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Cu o echipa formata exclusiv din debutanți, CS Inoan Arad a incheiat primul campionat național din istoria clubului

08:20, 16.03.2024 - Final de Campionat Național de juniori II pentru CS Inoan Arad. „Am avut un an de competiție naționala la care am participat cu sportivi doar... The post Cu o echipa formata exclusiv din debutanți, CS Inoan Arad a incheiat primul campionat național din istoria clubului appeared first on Special Arad…

Tir indreptat impotriva conducerii lui Gaziantep dupa decizia de a-l pastra pe Șumudica: „Retrogradarea e garantata cu el"

12:00, 28.02.2024 - Marius Șumudica, 52 de ani, a fost salvat momentan de demitere, dar presa din Gaziantep contesta hotararea președintelui clubului de a continua cu el: „Vom vedea din nou «teatrul Șumudica»". Marius Șumudica a fost salvat de demitere, vestiarul l-a susținut, deși conducerea clubului stabilise inițial…

Comunicat al clubului UTA: „De maine, Mircea Rednic va reveni alaturi de echipa

18:00, 19.02.2024 - Clubul UTA a anunțat pe pagina de facebook ca analizele antrenorului Mircea Rednic au fost bune și de maine urmeaza sa revina alaturi de echipa... The post Comunicat al clubului UTA: „De maine, Mircea Rednic va reveni alaturi de echipa appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?