Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conducere mică, comunicat de doi bani… Ironie ieftină a conducerii clubului UTA

Publicat:
Conducere mică, comunicat de doi bani… Ironie ieftină a conducerii clubului UTA

Decizia drastica a Comisiei de Disciplina prin care a suspendat dreptul echipei de a juca cu spectatori timp de patru meciuri și a amendat clubul... The post Conducere mica, comunicat de doi bani… Ironie ieftina a conducerii clubului UTA appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic: „Ma gandeam așa, la o surpriza de ziua mea, dar nu ai cu cine discuta”

08:10, 12.04.2024 - Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, credea intr-o – sa ii spunem – minune la recursul Comisiei de Disciplina a FRF referitor la interdicția pe care... The post Mircea Rednic: „Ma gandeam așa, la o surpriza de ziua mea, dar nu ai cu cine discuta” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Și-a batut și sechestrat iubita. Un maramureșean, cercetat de polițiștii aradeni

14:30, 29.03.2024 - Comunicat IPJ Arad. Polițiștii Secției 2 Rurala Arad cerceteaza un barbat de 47 de ani, din județul Maramureș, care, in perioada 26 – 28 martie... The post Și-a batut și sechestrat iubita. Un maramureșean, cercetat de polițiștii aradeni appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri”

08:36, 29.03.2024 - Rednic a comentat decizia drastica luata de Comisia de Disciplina a FRF de a lasa fara spectatori la urmatoarele patru meciuri pe teren propriu, atat... The post Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Șoferi straini cu permisele de conducere anulate, prinși de polițiștii aradeni

17:30, 28.03.2024 - Comunicat IPJ Arad. La data de 27 martie a.c., in jurul orei 17.20, polițiștii orașului Ineu au depistat un barbat de 69 de ani, din... The post Șoferi straini cu permisele de conducere anulate, prinși de polițiștii aradeni appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Dezastru! UTA, pedepsita sa joace fara spectatori pana la finalul campionatului

18:10, 27.03.2024 - Decizie care pare scapata de sub control a Comisiei de Disciplina a FRF. Aceasta efectiv nu a avut mila și a pedepsit gruparea aradeana UTA... The post Dezastru! UTA, pedepsita sa joace fara spectatori pana la finalul campionatului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Revolta in Ghencea » Cum a fost numita CSA Steaua intr-un comunicat oficial al FRF

17:25, 27.03.2024 - Suporterii steliști s-au revoltat in urma unui anunț oficial postat pe site-ul Federației Romane de Fotbal. Comisia de Disciplina s-a referit la clubul din Ghencea drept „CSA Steaua Armatei”. Pe masa Comisiei de Disciplina și Etica a Federației s-a aflat și un caz legat de meciul CSA Steaua - CS Tunari,…

Saptamana carierei la Camera de Comert Arad

11:45, 22.03.2024 - Comunicat CCIA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, in parteneriat cu Colegiul National „Preparandia-Dimitrie Tichindeal”, vor organiza in perioada 25-29 martie 2024... The post Saptamana carierei la Camera de Comert Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Comunicat al clubului UTA: „De maine, Mircea Rednic va reveni alaturi de echipa

18:00, 19.02.2024 - Clubul UTA a anunțat pe pagina de facebook ca analizele antrenorului Mircea Rednic au fost bune și de maine urmeaza sa revina alaturi de echipa... The post Comunicat al clubului UTA: „De maine, Mircea Rednic va reveni alaturi de echipa appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?