Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezastru! UTA, pedepsită să joace fără spectatori până la finalul campionatului

Publicat:

Decizie care pare scapata de sub control a Comisiei de Disciplina a FRF. Aceasta efectiv nu a avut mila și a pedepsit gruparea aradeana UTA... The post Dezastru! UTA, pedepsita sa joace fara spectatori pana la finalul campionatului appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic: „Ma gandeam așa, la o surpriza de ziua mea, dar nu ai cu cine discuta”

08:10, 12.04.2024 - Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, credea intr-o – sa ii spunem – minune la recursul Comisiei de Disciplina a FRF referitor la interdicția pe care... The post Mircea Rednic: „Ma gandeam așa, la o surpriza de ziua mea, dar nu ai cu cine discuta” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Decizie menținuta - Dinamo și UTA, fara fani pe propriul teren pana la finalul play-out-ului

16:05, 09.04.2024 - Comisia de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal a respins apelurile gruparilor Dinamo si UTA Arad la decizia Comisiei de Disciplina privind suspendarile de la meciul direct din 8 martie.

S-a judecat! UTA joaca fara spectatori pana la finalul campionatului

15:25, 09.04.2024 - UTA ramane fara spectatori. Decizia Comisiei de Disciplina prin care se suspenda dreptul echipei fanion a Aradului sa joace patru meciuri fara suporteri a ramas... The post S-a judecat! UTA joaca fara spectatori pana la finalul campionatului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

In ciuda sancțiunii de a juca fara spectatori, UTA și Dinamo vor putea umple stadionul la meciurile de pe teren propriu!

18:20, 29.03.2024 - LPF anunța ca Dinamo și UTA vor putea permite accesul copiilor insoțiți de adulți la meciurile de pe teren propriu dupa ce Comisia de Disciplina... The post In ciuda sancțiunii de a juca fara spectatori, UTA și Dinamo vor putea umple stadionul la meciurile de pe teren propriu! appeared first on Special…

Dinamo – Petrolul, fara spectatori!

00:30, 28.03.2024 - Dinamo și UTA Arad au primit pedeapsa maxima din partea Comisiei de Disciplina dupa bataia de la meciul direct. Cele doua echipe vor juca urmatoarele patru meciuri de pe teren propriu fara spectatori și au primit cate 100.000 de lei amenda! Astfel, meciul Dinamo – Petrolul, de luni, contand pentru a…

Conducere mica, comunicat de doi bani… Ironie ieftina a conducerii clubului UTA

20:51, 27.03.2024 - Decizia drastica a Comisiei de Disciplina prin care a suspendat dreptul echipei de a juca cu spectatori timp de patru meciuri și a amendat clubul... The post Conducere mica, comunicat de doi bani… Ironie ieftina a conducerii clubului UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?