Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poezia, la Bistrița: Concert extraordinar Noua Orchestră Transilvană, luni, 19 iulie

Publicat:

Festivalul internațional de poezie și muzica debuteaza maine, la Palatul Culturii din Bistrița. Organizatorii au pregatit inclusiv un concert extraordinar susținut de Noua Orchestra Transilvana. Aveți ocazia sa-l urmariți pe Claudiu Hontila și in postura de violonist, dar și cea de dirijor! Sub semnul poeziei care va cuceri Bistrița timp de cateva zile, Primaria Bistrița, Palatul Culturii și Societatea de Concerte Bistrița ii invita pe melomani la un concert de muzica clasica deosebit.  Festivalul internațional de poezie și muzica   poezia e la bistrița (ediția a XIII-a, 15 – 18 iulie 2021) debuteaza…

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pas inainte pentru deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei intre Romania și Ungaria

14:46, 18.04.2024 - Guvernele Romaniei și Ungariei au inceput acum mai bine de un an consultarile informale, la nivel de experți, pentru deschiderea unui punct de frontiera in zona Beba Veche (județul Timiș). Astazi, Guvernul Romaniei, prin Ministerul Transporturilor, a facut un pas inainte spre realizarea acestui deziderat:…

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului International Timisoara: Deschiderea acestui nou terminal este dovada ca Romania stie sa materializeze proiecte concrete din bani europeni / Doua zile ne mai despart de aderarea la Schengen

12:55, 29.03.2024 - “Vreau sa va multumesc tuturor celor prezenti astazi aici, intr-un numar atat de mare, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului International Timisoara. Suntem aici pentru a ne bucura impreuna pentru Timisoara, dar mai ales a ne bucura pentru Romania. Doua zile ne mai despart de binemeritatea…

Autostrada Transilvania. Șantiere pustii pe loturile Nadaselu-Poarta Salajului și șanse reduse pentru deschiderea circulației in 2026. Romania risca sa piarda bani europeni.

09:46, 19.03.2024 - Secțiunea Nadaselu-Zimbor-Poarta Salajului (A3) prezinta un peisaj dezolant, cu santiere pustii. Sanse de incadrare in jaloanele PNRR pana in 2026, pentru a beneficia de banii europeni, sunt tot mai mici.

RAD Art Fair are loc intre 16 si 19 mai in Bucuresti - 25 de galerii de arta si mai mult de 90 de artisti vor participa la eveniment

16:05, 18.03.2024 - RAD Art Fair, important eveniment dedicat pietei de arta contemporana din Romania, va fi organizat intre 16 si 19 mai, la Caro din Bucuresti. La aceasta editie participa 25 de galerii si spatii expozitionale. Vor fi expusi peste 90 din cei mai relevanti artisti romani ai momentului, anunta organizatorii,…

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

Doliu in lumea scriitorilor din Romania. A murit azi-noapte, avea 69 de ani

20:01, 14.03.2024 - Din pacate, literatura romaneasca a mai pierdut un exponent, astfel ca de azi este doliu in lumea scriitorilor din Romania. La doar 69 de ani, scriitorul ieșean Radu Parpauța s-a stins din viața. Literatura romaneasca a mai pierdut un exponent Asemuit pe alocuri cu marele povestitor Ion Creanga, scriitorul…

Cele mai importante festivaluri de literatura din Romania, alaturi de Festivalul Internațional de Literatura de la Odesa

23:10, 27.02.2024 - Pe 25 februarie, s-a incheiat cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Literatura de la Odesa, un eveniment de tradiție, devenit itinerant din cauza razboiului și gazduit anul acesta la București.

INTERVIU Profesori de romana din Iași: „Performanța inseamna in Romania doar un premiu la o olimpiada și, eventual, notele de 10 la examenele naționale”

18:35, 21.02.2024 - Intr-un interviu pentru publicația Școala 9, profesorii de limba romana Nicoleta și Emil Munteanu vorbesc despre proiectele lor care ii aduc pe elevi mai aproape de lectura și despre ce evalueaza sistemul de educație romanesc ca e valoros.  Cei doi profesori ieșeni sunt fondatorii revistei Alecart și…


Ce parere ai despre aceasta stire?