Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ploi ușoare și temperaturi variabile: Prognoza meteorologilor pentru astăzi

Publicat:

Astazi, in Moldova, vremea va fi in general ploioasa, cu o posibilitate de precipitații ușoare pe parcursul zilei. Conform datelor oferite de de Stat, cel mai semnificativ aspect al zilei va fi probabilitatea de precipitații, care va varia pe parcursul zilei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer noros și temperaturi variabile: Mereorologii prognozeaza pentru astazi ploi și posibile furtuni spre seara

07:56, 07.05.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme variabila, cu tendințe de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de precipitații spre seara.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Prognoza meteo 26 aprilie. Ploi și ninsori in țara, schimbari radicale in București. Cand se incalzește

07:05, 26.04.2024 - Cerul va fi variabil, cu innorari și ploi pe parcursul zilei in zonele montane și pe arii restranse in regiunile sudice. La altitudini de peste 1800 m, vor fi precipitații sub forma de lapovița și ninsoare. Vantul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificari pe crestele montane și local in est. Temperaturile…

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Insorit cu nori spre mijlocul zilei: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre trei și paisprezece grade

07:15, 27.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant insorita astazi, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteorologica.

Cum va fi VREMEA pana in 10 martie 2024, in Transilvania și la munte: Final de iarna cu temperaturi de 20 grade și precipitații reduse. Prognoza meteo de la ANM, pentru urmatoarele 2 saptamani

21:55, 27.02.2024 - Cum va fi VREMEA pana in 10 martie 2024, in Transilvania și la munte: Final de iarna cu temperaturi de 20 grade și precipitații reduse. Prognoza meteo de la ANM, pentru urmatoarele 2 saptamani Cum va fi VREMEA pana in 10 martie 2024, in Transilvania și la munte: Final de iarna cu temperaturi de 20 grade…

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Soare și nori, dar fara ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 22.02.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.


Ce parere ai despre aceasta stire?