Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Pleacă fără copil sau mori". Româncă, bătută cu bestialitate și amenințată de soțul ei, în Olanda

Publicat:

O romanca a trecut prin clipe de coșmar, in Olanda. Raspunzator pentru chinurile la care a fost supusa este chiar partenerul sau de viața, tot roman, pe nume Vasile, cu care are doi copii. Femeia a povestit tot ce i s-a intamplat, insa a ales sa il ierte pe soțul ei. In continuare, ii ia apararea in fața oamenilor legii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. O tanara mama, batuta cu bestialitate și talharita. Vinovații ar fi inca in libertate: „M-au atacat cu...” / VIDEO

17:40, 23.04.2024 - O tanara mama a fost la un pas de a ajunge la o tragedie, dupa ce a fost batuta cu bestialitate și talharita. O noapte de distracție s-a transformat in coșmar. Vinovații ar fi inca in liberate, dupa ani buni de la incident. Ce a marturisit femeia, in exclusivitate pentru Acces Direct.

O romanca insarcinata a fost batuta cu bestialitate de doi indivizi, intr-un metrou din Italia

17:55, 07.04.2024 - Situație dramatica la Roma, acolo unde o romanca gravida in luna a 8-a inceput sa implore calatorii sa o ajute. In acel moment au venit doi indivizi și au inceput sa o loveasca. Motivul pentru care au recurs la acest gest.

Casierița romanca, injunghiata intr-un supermarket din Olanda. Explicația halucinanta a agresorului, cand și-a motivat gestul / FOTO

12:26, 05.04.2024 - Incident revoltator in Olanda! O casierița a fost injunghiata in Olanda și a avut parte de un sfarșit tragic. Agresorul a dat o explicație de-a dreptul halucinanta in momentul in care a fost audiat. Soțul femeii este ingrozit de ce s-a intamplat.

Ce a facut un barbat din Alba dupa ce a aflat ca fiica sa a fost batuta și amenințata cu moartea de catre iubit

12:25, 29.03.2024 - Ce a facut un barbat din Alba dupa ce a aflat ca fiica sa a fost batuta și amenințata cu moartea de catre iubit Un barbat din Alba a alertat autoritațile dupa ce a aflat ca fiica sa a fost batuta și amenințata cu moartea, de catre iubit. S-a intamplat in localitatea Șard din Alba, in data de 28 martie…

Romanca batuta și arsa cu țigara, gasita ratacind pe strazile din Franța. Soțul susține ca i-a dat doar o palma

15:35, 27.03.2024 - O romanca a fost gasita de autoritațile din Franța plina de sange și arsa cu țigara in timp ce ratacea pe strazi. Femeia le-a povestit polițiștilor ca fusese batuta de soțul ei și ca a fugit de acasa. Agresorul a fost prin de polițiști și arestat. 

O romanca din Elvetia a incercat sa isi omoare sotul cu paracetamol pus in mancare

11:15, 15.02.2024 - O romanca din Elveția a fost condamnata la inchisoare pentru ca a incercat sa-și omoare soțul cu paracetamol. Femeia a introdus doze mari din acest medicament in mancarea si bautura barbatului, pentru a-i produce insuficiența renala.

Copil batut cu bestialitate și bagat in spital pentru 30 de zile. Vinovații? Patru adolescenți

07:05, 06.02.2024 - Caz socant petrecut intr-un parc din Targu Mures la finalul lunii ianuarie. Un adolescent in varsta de 14 ani a fost batut cu bestialitate de un grup de tineri, cu varste cuprinse intre 14 și 17 ani, pentru ca nu a vrut sa plateasca o asa-zisa „taxa de protectie". Pe fir au intrat politistii de … Post-ul…


Ce parere ai despre aceasta stire?