Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plângere la CE privind distrugerea pajiştilor în arii naturale protejate din România

Publicat:
Plângere la CE privind distrugerea pajiştilor în arii naturale protejate din România

Doua asociații de mediu din Transilvania au anunțat ca vor depune o plangere la Comisia Europeana pentru distrugerea pajistilor in arii naturale protejate si nerespectarea de catre Romania a suprafetei totale ocupata cu pajisti. Anunțul legat de plangerea cu privire la distrugerea pajiștilor a venit din partea Milvus Targu Mures si Societatea Carpatina Ardeleana Satu Mare, care au finalizat recent proiectul „Imbunatatirea politicilor de agro-mediu prin cercetari participative si incluziune civica”. „Am demarat sase actiuni in instanta pentru savarsirea de actiuni ilegale in situri protejate Natura…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol si foto: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Veniturile totale obtinute de ONG-uri in Romania au fost de peste 21 miliarde de lei la finalul anului 2022 – studiu

09:55, 23.04.2024 - ONG-urile obtin venituri din finantari publice si private, donatii sau sponsorizari si mai putin din tranzactionarea de bunuri si servicii. Aproximativ 11% dintre organizatii inregistreaza venituri din activitati economice, acestea acoperind pana la 18% din totalul veniturilor la nivel de sector. Cele…

Fugarii, obligați sa suporte cheltuielile de aducere in țara

23:30, 15.04.2024 - Senatul a votat in unanimitate proiectul „fugarul platește”. Acesta prevede ca fugarii sa fie obligați sa-și suporte cheltuielile de aducere in țara avansate de catre stat. Anunțul a fost facut de Ministrul Justiției, Alina Gorghiu. „Pas important in Parlament pentru proiectul. Senatul a adoptat proiectul…

VIDEO| Fosta cladire a primariei din Ciugud a fost transformata cu fonduri europene intr-un centru al seniorilor

13:05, 06.04.2024 - Fosta cladire a primariei din comuna Ciugud a fost modernizata și transformata cu fonduri europene intr-un centru al seniorilor, o structura care ofera diferite servicii sociale și de recuperare seniorilor din comuna. Centrul ofera servicii sociale pentru peste 300 de varstnici din cele șase sate ale…

Proiectul Activam Viitori Lideri pentru Protecția Naturii, derulat de Propark – Fundația pentru Arii Protejate se incheie

18:45, 27.03.2024 - In data de 31 martie 2024 se incheie cei trei ani de implementare ai proiectului Activam Viitori Lideri pentru Protecția Naturii, un proiect derulat de Propark Fundația pentru Arii Protejate, in parteneriat cu Administrația Parcului Național Defileul Jiului, Administrația Parcului Național Piatra Craiului,…

Pecica: proiectul de alimentarea cu apa termala devine realitate

11:35, 17.03.2024 - Alimentarea cu apa termala la Pecica este un proiect care se deruleaza foarte bine. Constructorul lucreaza acum la ultimul element al rețelei de distribuție a apei termale, care sunt de fapt cele doua puncte termice. „Constructorul lucreaza la ultimul element al rețelei de distribuție a apei termale…

Schimbare radicala in trafic: Semafoare obligatorii la fiecare trecere de pietoni. Senatul a adoptat legea

16:56, 05.03.2024 - Aceasta inițiativa legislativa vine in contextul creșterii alarmante a numarului accidentelor rutiere in care sunt implicați pietonii și are ca scop principal reducerea riscului de accidente și creșterea gradului de siguranța pentru toți participanții la trafic.Conform noilor prevederi, administratorii…

In metroul din București s-a deschis o biblioteca 

05:46, 26.02.2024 - La stația Piața Unirii a metroului bucureștean s-a deschis o minibiblioteca. Proiectul pilot Biblioteca de la Metrou a fost lansat de Biblioteca Naționala a Romaniei la mijlocul lunii februarie. Absolut toate carțile pot fi citite in metrou sau chiar luate acasa. In același timp, ele trebuie returnate…

Tone de deșeuri care trebuiau sa ajunga in județul Bacau, oprite la granița

16:40, 20.02.2024 - Garda Naționala de Mediu a anunțat ca, intr-un interval de doar opt zile, peste 115 tone de deșeuri au fost oprite la granița Romaniei, in punctele de trecere a frontierei Borș II și Nadlac II. Comisariatele județene Bihor și Arad au luat masura de a nu permite intrarea in țara a 12 transporturi, avand…


Ce parere ai despre aceasta stire?