Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Picioare umflate? Iata cum sa prepari rapid un remediu excelent!

Publicat:

Sindromul picioarelor umflate este o afectiune foarte intalnita, mai ales in randul reprezentantelor sexului frumos. De regula, principala cauza a picioarelor umflate este retentia de apa. De aceea, este important sa consumati suficienta apa. Atunci cand nu consumati suficienta apa, organismul începe sa isi faca rezerve de lichide. Renuntarea la a mai consuma sare in exces este o buna metoda de a amelioara simptomele de picioare grele si umflate.

Baile de plante, foarte bune pentru picioarele umflate 
Edemul piciorului, gleznei si a talpii este comun in urmatoarele…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de fursecuri cu lamaie. Deserturi pe care sa-l prepari pentru cei dragi

09:15, 16.05.2024 - Fursecurile se pot pregati intr-o mulțime de opțiuni, iar cele cu lamaie au fost caștigatoarele pentru aceasta zi. Au un gust proaspat și te vor face sa te gandești la vara care se apropie. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente simple, iar rezultatul va fi unul delicios, atat pentru tine, cat și…

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Ciorba de fasole verde ardeleneasca. Ingredientul folosit de marii bucatari pentru un gust autentic

17:51, 19.04.2024 - Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curațata proaspata (merge și cea congelata), 200 g afumatura (opțional), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri de faina, 1 lingura de paprika, 1/2 țelina, 1 roșie, cimbru uscat, foi de dafin, tarhon,…

Beneficiile uimitoare ale ceaiului din flori de liliac. Numeroase afecțiuni pot fi tratate cu el

19:55, 15.04.2024 - Te scapa de balonare. In cazul in care ai parte de disconfort hepatic, balonari sau stari de voma, este indicat sa bei ceai preparat din flori uscate de liliac. Este un bun stimulator pentru bila si tine bolile hepatice la distanta. Faceti o infuzie dintr-o lingurita de flori uscate de liliac si o cana…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Ceban: PAS planifica noi show-uri la Primarie. Angajații sunt amenințați ca o vor termina rau. Luați-va labele și lasați-ne sa lucram

09:21, 03.04.2024 - Primarul general, Ion Ceban, denunța noi intimidari la Primarie „venite de la deputații PAS, consilierii PAS și tot felul de exponenți PAS”. „Angajații sunt intimidați, puși sa scrie depoziții, sunt abordați in privat și li se da de ințeles ca vor termina rau. Avem informația ca in urmatoarele zile…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?