Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 1.000 de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni. Circulatia rutiera este blocata

Publicat:

Peste 1.000 de persoane protesteaza, la ora teansmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni si scandeaza "Jos Iohannis", "Grindeanu, nu te lasa, noi suntem de partea ta", "PNL si USR aceeasi mizerie&", "Vrem guvern democrat" si "Ghinion, am iesit si noi&". Circulatia rutiera prin fata Palatului Cotroceni a fost blocata. In timpul manifestatiei a avut loc un incident, o persoana fiind scoasa din zona de protest dupa ce s-a aruncat cu bulgari de zapada.

2  2 0 2 0 0

UPDATE 1: La protestul de la Palatul Cotroceni vin in continuare oameni, numarul…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

SCANDAL din nou pe strazile Israelului. Protestatarii au cerut demisia lui Netanyahu si alegeri anticipate (VIDEO)

09:00, 07.04.2024 - Au fost din nou revolte pe strazile Israelului, sambata noapte. Protestatarii din Tel Aviv, Cezareea si Haifa i-au cerut demisia premierului israelian Benjamin Netanyahu si alegeri anticipate. Manifestantii au cerut, de asemenea, eliberarea tuturor ostaticilor israelieni detinuti in Gaza inainte de…

Bucurie printre soferii bucuresteni. Se reia circulația pe Podul Grant. Tramvaiele revin si ele pe ambele sensuri

20:46, 26.03.2024 - Ultima zi a lunii martie va aduce o mare bucurie pentru șoferii bucureșteni. Anunțul pe care il așteapta de aproape jumatate de an a venit: se reia circulația pe Podul Grant, lucrarile de reabilitare și consolidare au fost finalizate. Tot atunci iși vor relua și tramvaiele circulația pe cele doua sensuri.…

BEC a respins protocolul. Dreapta Unita iși cauta dreptatea la ICCJ

12:45, 18.03.2024 - Alianta Dreapta Unita a depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie o contestatie la decizia Biroului Electoral Central de a respinge protocolul aliantei. „Suntem intr-o situatie critica, iar astazi pe umerii judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sta viitorul democratiei. Votul din…

AUR cere demisia ministrului Agriculturii dupa scandalul APIA și il acuza ca este „o marioneta a baronului Paul Stanescu”

14:01, 21.02.2024 - Deputatul AUR Dan Tanasa spune ca demiterea sefului Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Ionut Lupu, dupa doar doua luni de mandat, din cauza ca ar fi blocat banii pentru fermieri, este „o mascarada” facuta de ministrul PSD al Agriculturii Florin Barbu, despre care spune ca este „marioneta”…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Ședința Guvernului, cu protest la ușa. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților”

10:40, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?