Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Periculos. De ce să nu îți lași telefonul la încărcat peste noapte

Publicat:

Telefonul mobil este unul dintre obiectele fara de care mulți dintre noi ne-am simți pierduți. Importanța lui a crescut atat de mult incat, totul se invarte numai in jurul sau. Parca un intreg univers ar fi concentrat in smartphone și nimic altceva nu ar mai conta.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Drogul violului, cel mai periculos, da dependența de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil sa asistam la drame uriase”

18:55, 19.04.2024 - Psihologul Eduard Bondoc, specialist in medicina la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizeaza ca cel mai periculos drog este cel cunoscut ca "drogul violului", care este insipid, inodor și incolor.

Xiaomi lanseaza Redmi Turbo 3, un telefon „aproape flagship” cu un preț imbatabil

10:16, 11.04.2024 - Redmi, brandul secundar de la Xiaomi, a anunțat o noua serie de smartphone-uri. Dupa cațiva ani in care a oferit variante „Turbo” ale modelelor deja lansate, Redmi creeaza acum seria ”Turbo” ca una de sine statatoare. Aceasta va oferi un nivel de performanța intre cel al gamei mid-range superioare Note…

PRO-VERB: Ferește-te de cainele mut și de omul tacut…

09:06, 05.04.2024 - Cainele care latra iși cam apara teritoriul și, de obicei, nu mușca daca nu i-l incalci. Dar cu cainele mut e intr-adevar o problema… Umbla pe ocolite, se apropie din spate, poate fi turbat și numai te apuca nepregatit și te sfașie. Așadar, mare atenție cu el. Omul tacut din fire nu este periculos.…

(VIDEO) Adolescent prins cu ajutorul camerelor video din autobuz. Iata momentul furtului!

12:30, 20.03.2024 - Un adolescent din Buzau, care i-a furat unei femei telefonul, a fost prins cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din autobuzul in care s-a produs fapta. Tanarul nu a folosit o metoda ascunsa de a fura telefonul, ci purs și simplu i l-a smuls din mana femeii aflate pe un scaun, in momentul…

Peste 70% dintre romani cred ca razboiul din Ucraina e periculos pentru Romania. 59% vor mai mulți bani pentru Armata (Sondaj INSCOP)

08:40, 12.03.2024 - Mai mult de trei sferturi dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos pentru Romania, iar in acest context peste jumatate sunt de acord ca Romania sa aloce mai multi bani pentru Armata, arata datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Monica Tatoiu, despre problemele elevilor, pe care ii mediteaza la matematica: ”Telefonul sta la mine!”. Cat costa meditațiile pentru Evaluarea Naționala 2024?

18:05, 02.03.2024 - Rezultatul dezastruos de la simularea pentru Evaluarea Naționala 2024 i-a ingrozit pe parinții ai caror copii au obținut note rușinos de mici. Ei ar plati oricat pentru un meditator bun de matematica, și care sa faca minuni, acum, pe ultima suta de metri. Monica Tatoiu, absolventa de Matematica, ne-a…

Infractor periculos, aflat pe lista Most Wanted a Poliției Romane, depistat in Franța. Va sta zece ani dupa gratii

13:00, 20.02.2024 - Un infractor periculos și violent, aflat pe lista Most Wanted a Poliției Romane, urmarit internațional, a fost depistat pe teritoriul Franței. Barbatul are de ispașit aproape zece ani de inchisoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?