Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PERICOL NEAŞTEPTAT. A fost la un pas de moarte după ce a fost muşcat de o VIETATE iubită de toată lumea: " Medicii mi-au dat 30% şanse de supravieţuire"

Publicat:

(31 de ani) a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost muscat de o gargarita. Medicii i-au dat 30% sanse de supravituire.

Barbatul, sportiv de profesie, a fost întepat în picior de gargarita, iar dupa aceea zona în care a fost muscat s-a umflat de doua ori mai mult. Reza este foarte norocos ca este în viata, iar acum se recupereaza dupa experienta nefasta pe care a avut-o. Culturistul a declart pentru ca s-a dus la medic dupa incident. Acesta a povestit ca totul s-a întâmplat dupa ce a iesit de la sala de sport din Stoke-on-Trent.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul resuscitat la Brașov dupa ce s-a inecat cu mancare a murit

15:05, 15.04.2024 - Un barbat si-a pierdut viata, dupa ce s-a inecat cu mancare intr-un restaurant din oras. Omul fusese salvat, in prima instanta, de un echipaj medical trimis de la Bucuresti. Doi chirurgi din București au fost trimiși in miez de noapte sa-l opereze. Din pacate, omul s-a stins la doua ore dupa intervenție.…

Cum se simte fetița de 4 ani care a cazut in iaz. Medicii fac eforturi pentru a o ține in viața

14:55, 06.04.2024 - Fetița care a cazut in iaz in Iași se afla intre viața și moarte. Medicii fac tot posibilul pentru a o salva, dar șansele sunt minime. In prezent, micuța se afla in coma de gradul patru, internata la Secția de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii „Sfanta Maria”

Medicii buni de la MedLife i-au redat unei paciente șansa la o viața fara dureri, dupa operația de endometrioza

12:05, 29.03.2024 - Peste 190 de milioane dintre femeile și fetele din lumea intreaga sufera de endometrioza, o boala cronica incadrata in top 20 cele mai dureroase boli. Afecțiunea poate scadea calitatea vieții din cauza durerilor severe.

BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața

13:05, 25.03.2024 - Autor al consacratei „Istorii critice a literaturii romane” – despre cinci secole de literatura, Manolescu a murit dupa ce recent a facut o criza cardiaca. The post BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Un culturist indian a inghițit 39 de monede și 37 de magneți, sperand ca zincul o sa-i imbunatațeasca performanțele. Barbatul a fost operat de urgența

10:36, 01.03.2024 - Medicii de la Spitalul Sir Ganga Ram din New Delhi au scos 39 de monede și 37 de magneți din intestinul unui barbat de 26 de ani prin intervenție chirurgicala. Pacientul, care avea probleme psihice, ar fi inghițit monedele și magneții presupunand ca „zincul ajuta la imbunatațirea performanțelor in culturism”,…

Boala secolului, vazuta prin prisma celor care lupta pentru viața. Cancerul și medicii care il combat (I)

09:40, 20.02.2024 - Este diagnosticul care țintuiește in loc și cel mai curajos om. Atunci cand ești fața in fața cu cancerul, totul se intampla foarte repede. Timpul este prețios iar acesta trebuie dramuit bine, intre sesiunile de citostatice, radioterapie, imunoterapie dar și intarirea gandirii și voinței de a lupta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?