Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pericol de epidemie naţională în Statele Unite. 16 oameni au murit din cauza unei bacterii

Publicat:

Pericol de imbolnaviri in masa in . 16 oameni au murit din cauza unei bacterii care apare in urma consumului de carne, oua si legume sau fructe nespalate. Alte 70 de persoane au fost transportate de urgenta la spital, in urma celei mai violente epidemii relationate cu consumul de alimente din ultimii 13 ani. Sursa epidemiei a fost localizata la o plantatie de pepeni galbeni din Colorado. Panica autoritatilor este amplificata si de un transport de carne de vita care ar putea fi infectata cu E.coli. Autoritatile au decis sa retraga de pe piata nu mai putin de…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Panica pentru 135 de pasageri ai unui avion in SUA - Carcasa unui Boeing 737 s-a desprins la decolare (VIDEO)

06:30, 08.04.2024 - Autoritatile de reglementare a companiilor aeriene din Statele Unite au inceput o ancheta dupa ce carcasa motorului unui avion Boeing 737-800 s-a desprins in timpul decolarii si a lovit flapsul unei aripi, relateaza BBC.

O persoana din SUA a luat gripa aviara de la o vaca. Care a fost primul simptom

23:45, 01.04.2024 - O persoana din Statele Unite a fost testata pozitiv la gripa aviara, dupa ce a fost infectata de o vaca de lapte, au anuntat luni autoritatile, relateaza AFP, citata de News.ro.Acesta este al doilea caz de persoana depistata pozitiv la gripa aviara in tara, dupa ce virusul a imbolnavit cirezi din Texas,…

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Doliu imens in lumea televiziunii! A murit la doar 32 de ani, care a fost cauza morții

14:50, 13.03.2024 - Din pacate, este doliu imens in lumea televiziunii, dupa aflarea veștii despre moartea a unui extrem de tanar prezentator tv, la doar 32 de ani. Autoritațile au dat publicitații care ar fi cauza decesului tanarului jurnalist Nick Sheridan. Tanarul jurnalist Nick Sheridan, decedat la doar 32 de ani Conform…

Cum a izbucnit incendiul din Valencia in care au murit 10 oameni. Autoritațile cu identificat cauza

08:55, 12.03.2024 - Un incendiu tragic care a avut loc la Valencia, la sfarșitul lunii februarie, s-a soldat cu pierderea a 10 vieți, dupa ce flacarile au cuprins in cateva minute un bloc de locuințe. La doua saptamani dupa tragedie, cauza incendiului a fost dezvaluita.

Spitalul din Suceava, obligat sa plateasca daune morale de aproape 1 milion de euro, dupa ce un bebeluș a murit din cauza unei bacterii. Familia va primi o suma record

19:40, 27.02.2024 - Instanța a luat o decizie neașteptata! Spitalul din Suceava este obligat sa plateasca daune morale de aproape 1 milion de euro, dupa ce un bebeluș a murit. Copilul s-a stins din viața din cauza unei batcerii contactate in spital. Iata ce suma record vor primi parinții.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Seful Statului Major al Armatei SUA: credibilitatea tarii este in pericol din cauza cuvintelor lui Trump despre NATO

04:30, 13.02.2024 - Fostul asistent al „fostului” lider american al securitații naționale, John Bolton a declarat anterior ca amenințarea fostului președinte de a retrage Statele Unite din alianța este reala.


Ce parere ai despre aceasta stire?