Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Percheziții DIICOT la companiile implicate în afaceri cu lemne. Prejudiciul, estimat la 25 de milioane de euro

Publicat:

Procurorii DIICOT si politistii fac, miercuri dimineata, perchezitii la fabricile din Radauti si Sebes ale firmei , intr-un dosar privind comert ilegal cu lemne ... The post Percheziții DIICOT la companiile implicate in afaceri cu lemne. Prejudiciul, estimat la 25 de milioane de euro appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Percheziții in Oradea, intr-un caz de evaziune cu hrana pentru animale. Prejudiciul depașește 4,5 milioane de lei

12:25, 17.04.2024 - Trei percheziții au fost facute, in Oradea, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Caz de sclavie in judetul Brasov: Un copil, tinut in cusca si exploatat la stana

14:40, 03.04.2024 - DIICOT Brasov a perchezitionat doua stane din judet, dupa ce politistii au aflat ca un copil de 13 ani este exploatat la stana, iar ca de 4 ani este tinut intr o cusca.Politistii si procurorii DIICOT Brasov fac miercuri doua perchezitii la stane din judet, unde un copil ar fi fost exploatat prin munca…

Argeș: Percheziții la persoane implicate in contrabanda cu tigarete, tutun si articole pirotehnice, precum ai in spalarea banilor

13:16, 26.03.2024 - Aproape 80 de perchezitii au avut loc marti dimineata in Bucuresti si in 14 judete, inclusiv Argeș, fiind vizate doua grupari cu ramificatii in Cehia, Bulgaria si Ucraina, implicate in contrabanda cu tigarete, tutun si articole pirotehnice, precum ai in spalarea banilor. Prejudiciul este de peste 12,7…

VIDEO. Percheziții de amploare in Timiș și alte județe, la contrabandiști. Prejudiciu de aproape 13 milioane de euro

10:00, 26.03.2024 - Aproape 100 de percheziții au avut loc in aceasta dimineața pentru destructurarea unor grupari specializate in contrabanda, cu ramificații internaționale. Prejudiciul adus bugetului statului este de peste 12,7 milioane de euro.

79 de percheziții la traficanți de țigari intr-un dosar cu prejudiciu de 12,7 milioane de euro. Ar fi implicați și funcționari publici

07:40, 26.03.2024 - Polițiștii fac 79 de percheziții la o grupare de trafic de țigari, marți dimineața. „Marfa” era adusa din Ucraina și vanduta in Romania, Bulgaria și Cehia, iar prejudiciul este estimat la 12,7 milioane de euro. Procurorii spun ca traficanții ar fi primit ajutor de la funcționari publici. 

Perchezitii DIICOT in cinci judete, la o grupare care a incercat sa introduca si sa scoata din Romania 500 de migranti

14:35, 12.03.2024 - Procurorii DIICOT – Structura Centrala au efectuat, marți 33 de percheziții domiciliare pe raza judetelor Dolj, Timis, Arad, Caras-Severin si Arges, fiind vizati membrii unei grupari infractionale care a incercat sa introduca si sa scoata ilegal din Romania sute de migranti.

Colaborare romano-franceza pentru prinderea unor hoți de catalizatoare auto. Prejudiciul, estimat la 4 milioane de euro

16:10, 15.02.2024 - Trei membri ai unei grupari infracționale specializate in furturi de catalizatoare auto au fost arestați preventiv, fiind depistați la noi in țara și reținuți in urma unor percheziții desfașurate in cadrul unui dosar comun al autoritaților judiciare romane și franceze.


Ce parere ai despre aceasta stire?