Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pepe a dat cărțile pe față despre vedeta cu care petrece timp acum: „Am o relație foarte mișto cu ea”

Publicat:

Pepe a fost surprins in multe ipostaze alaturi de o prietena buna de-a lui și colega de la Te cunosc de undeva. Artistul, recent divorțat de , a recunoscut acum ce relație exista intre el și colega lui. Pepe a dat carțile pe fața despre vedeta cu care petrece timp acum Pepe a alimentat […] The post Pepe a dat carțile pe fața despre vedeta cu care petrece timp acum: „Am o relație foarte mișto cu ea” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cristina Cioran nu mai vrea sa iși faca relație! Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul cu Alex Dobrescu / VIDEO

23:20, 17.04.2024 - Cristina Cioran nu vrea sa iși faca o relație, dupa povestea pe care a trait-o alaturi de Alex Dobrescu, tatal fetiței sale. Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul pe care l-a avut cu fostul ei partener. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, adevarul despre averea lasata de mama lui Alex Dobrescu. Ce relație a avut barbatul cu cea care i-a dat viața: „Eu l-am adunat de pe jos” / VIDEO

23:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran spune adevarul despre presupusa avere pe care Alex Dobrescu ar fi primit-o de la mama lui. Vedeta a oferit mai multe declarații importante și cu privire la relație dintre fostul iubit și mama sa, iar problemele de sanatate ale femeii i-au modelat intreaga viața.

Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei sa iși gaseasca pe altcineva: „O alta victima careia sa-i aplice același scenariu”

16:55, 09.03.2024 - Oana Roman a fost invitata la podcastul Anamariei Prodan, unde a vorbit despre casnicia pe care a avut-o cu Marius Elisei, dar și ce sfat de neuitat i-a dat mama ei. Vedeta susține ca și-a dorit din tot sufletul ca tatal fiicei sale sa iși gaseasca pe altcineva.Dupa o casnicie de 10 ani, Oana Roman…

Natalia Mateuț, adevarul despre presupusa relație cu Catalin Cazacu! Prezentatoarea TV da carțile pe fața / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Natalia Mateuț spune adevarul despre relația pe care o are cu Catalin Cazacu. Prezentatoarea TV da carțile pe fața și raspunde celor care i-au "cuplat" de-a lungul timpului. Vedeta vorbește sincer și deschis despre șicanele dintre ei.

Adriana Bahmuțeanu l-a refuzat pe Ștefan Banica jr. De ce nu au avut o relație, deși el i-a facut avansuri: „Ma tot suna, ma cauta”

12:05, 08.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu i-a refuzat avansurile lui Ștefan Banica jr. acum ani de zile. Totul s-a intamplat cand cei doi erau divorțați, el tocmai se desparțise de Mihaela Radulescu, care deja incepuse o relație cu Elan Schwartzenberg. O idila mai puțin cunoscuta in showbiz e cea dintre Adriana Bahmuțeanu…


Ce parere ai despre aceasta stire?