Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentagonul va lua măsuri împotriva soldatului care a scris cartea despre uciderea lui Ben Laden

Publicat:

Pentagonul a anuntat ca are in vedere demararea unei actiuni in justitie impotriva soldatului care a participat la misiunea de lichidare a lui si a descris detaliat aceasta operatiune intr-o carte ce va fi publicata pe data de 11 septembrie.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROPUNEREA AVOCATULUI POPORULUI DIN RUSIA Rusia propune masuri impotriva rusofobiei și extremismului

13:35, 15.06.2024 - Avocatul Poporului din Rusia, Tatiana Moskalkova, a prezentat un raport in Duma de Stat in care propune pedepsirea strainilor pentru rusofobie și extremism The post PROPUNEREA AVOCATULUI POPORULUI DIN RUSIA Rusia propune masuri impotriva rusofobiei și extremismului first appeared on Informatia Zilei…

Masuri impotriva caniculei. Cum se pregatesc autoritațile sa infrunte valul de caldura

16:05, 08.06.2024 - In timp ce meteorologii anunța primul cod portocaliu de canicula al acestei veri, autoritațile locale iau masuri pentru protejarea populației. Atunci cand temperaturile depașesc 35 de grade Celsius, locuitorii sectorului 6 ai Capitalei au la dispoziție șapte puncte de prim ajutor.

Masuri de protecție impotriva capușelor. La ce e recomandat sa fii atent cand ieși in natura

22:15, 29.05.2024 - Petrecerea timpului in aer liber este o modalitate minunata pentru a-ți incarca banetiile. Studiile au aratat de-a lungul timpului faptul ca timpul petrecut in natura poate reduce stresul și anxietatea. In plus, plimbarile in natura pot fi ideale pentru sanatatea ta fizica. Totuși, in perioada sezonului…

Dupa modelul Veneției, un oraș din Elveția va lua masuri impotriva supraturismului

07:50, 27.05.2024 - Un oraș dintr-o vale a regiunii muntoase foarte populare din Berna Superioara din Elveția, urmeaza modelul Veneției și pune taxe de intrare turiștilor care vor sa viziteze orașul, scrie digi24.ro .

Cincisprezece țari UE, inclusiv Romania, cer masuri dure impotriva imigrației ilegale, inainte de alegerile europene

15:51, 20.05.2024 - Intr-o scrisoare adresata Comisiei Europene, cincisprezece țari membre, cu guverne de diverse orientari politice, solicita inasprirea politicii de migrație, relateaza Le Monde, citata de Rador Radio Romania.

Bloomberg: Consilierii lui Trump iau in considerare masuri impotriva țarilor care doresc sa abandoneze dolarul

03:51, 26.04.2024 - Agenția, citand surse, raporteaza ca printre opțiunile posibile se numara introducerea de masuri de control al exporturilor, amenzi, precum și taxe pe operațiunile valutare și tarife „preferențiale”.

Guvernul a adoptat proiectul noului Cod Silvic: Masuri impotriva furtului de lemn și acces pentru cetațeni in toate padurile (Document)

16:20, 21.03.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat joi, despre proiectul noului Cod Silvic adoptat de Executiv ca taierile la ras vor fi interzise in aproape jumatate din suprafata de padure a tarii, furtul de masa lemnoasa va duce la suspendarea dreptului de acces in SUMAL 2. In plus, ministrul a mai anuntat…

Turcia, masuri fara precedent impotriva Meta: 'Incalca legea concurentei si ar provoca daune ireparabile'

13:10, 19.03.2024 - Luni, Autoritatea pentru Concurența din Turcia a instituit o masura provizorie impotriva Meta Platforms, cu scopul de a bloca transferul de date intre platformele Instagram și Threads. Aceasta acțiune survine in cadrul unei investigații privind un presupus abuz de poziție dominanta a companiei pe piața,…


Ce parere ai despre aceasta stire?