Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentagon: Raidurile aeriene nu sunt suficiente pentru salvarea oraşului sirian Kobane

Publicat:

Raidurile aeriene nu sunt suficiente pentru salvarea orasului sirian Kobane, asediat de grupul terorist , admite purtatorul de cuvant al Pentagonului, amiralul , citat de AFP.

"Raidurile aeriene nu sunt suficiente pentru gasirea unei solutii si salvarea orasului Kobane", a declarat oficialul american.

"Sunt necesare trupe competente - din randul opozitiei siriene sau al fortelor guvernamentale irakiene - pentru invingerea organizatiei teroriste", adauga oficialul citat.

Combatantii grupului terorist sunnit asediaza de cateva saptamani…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA si Turcia impun sanctiuni coordonate impotriva unei retele legate de gruparea Stat Islamic

20:20, 14.06.2024 - SUA au impus vineri sanctiuni impotriva a patru persoane cu legaturi cu gruparea Stat Islamic (SI), in urma unei anchete desfasurate impreuna cu Turcia, a anuntat Departamentul american al Trezoreriei.

Reașezari la nivel mondial: cu ușa inchisa in UE, Turcia vrea sa intre in alianța cu Rusia, China, Brazilia sau Iran (BRICS)

14:25, 04.06.2024 - Turcia dorește sa adere la BRICS, iar aceasta chestiune o sa fie discutata la o intalnire a miniștrilor asociației la Nijni Novgorod, a transmis ministrul turc de Externe, Hakan Fidan. Oficialul turc a facut aceasta declarație din China, acolo unde efectueaza o vizita de lucru.

Intervenție de 8 ore pentru salvarea unui caine blocat intr-o vizuina sub fundația unei case

22:30, 26.05.2024 - Un echipaj de la ISU Cluj a intervenit, opt ore, pentru salvarea unui caine care intrase intr-o vizuina de vulpe, sub fundatia unei case. Echipajul – format din pompierul Rares si cainele Max, a lucrat si la cautarea victimelor cutremurului din Turcia, transmite News.ro.

VIDEO Intervenție de urgența pentru salvarea 'orașului subteran de sare' din Romania: A fost deviat cursul unei ape

11:16, 17.05.2024 - Echipele de specialiști de la Apele Romane Mureș intervin pentru salvarea 'orașului subteran de sare' al Romaniei. Pentru a remedia problema infiltrației a apelor paraului Corund in subteranul Salinei Praid, aceștia au deviat cursul apei și au consolidat malul. Lucrarile sunt in desfașurare, urmand…

Urșii, semnalați de 18 ori in ultima saptamana in localitați din Harghita. Viceprimar: „Ne jucam de-a v-ati ascunselea in fiecare seara in preajma orasului”

18:46, 14.05.2024 - Jandarmii harghiteni au fost solicitati in ultima saptamana sa intervina de 18 ori pentru alungarea unor ursi a caror prezenta a fost semnalata in zona localitatilor Miercurea Ciuc, Dealu, Odorheiu Secuiesc, Lupeni, Cristuru Secuiesc, Toplita, Liban si Racu, relateaza Agerpres.Patrulele de jandarmi…

Siria: Opt soldați raniți in urma atacurilor israeliene

09:56, 03.05.2024 - Atacuri aeriene israeliene au ranit opt soldați sirieni in apropiere de Damasc, a anunțat vineri Ministerul sirian al Apararii, noteaza Agerpres cu referire la AFP. Joi seara, „inamicul israelian a lansat lovituri aeriene dinspre Platoul Golan sirian ocupat, vizind un sit din apropierea Damascului (...)…

Sute de persoane, arestate in Turcia dupa masacrul din Moscova

17:10, 28.03.2024 - Sute de persoane au fost arestate. Mai exact, autoritatile turce au arestat 147 de persoane suspectate de apartenenta la gruparea jihadista Statul Islamic, a anuntat marti ministrul turc de interne Ali Yerlikaya, in conditiile in care s-a aflat ca doi dintre presupusii autori ai atentatului de la sala…

Operațiune antiterorista in Turcia - Au fost arestați 147 de presupuși membri ISIS

14:30, 26.03.2024 - Autoritatile turce au arestat 147 de persoane suspectate de apartenenta la gruparea jihadista Statul Islamic, a anuntat marti ministrul turc de interne Ali Yerlikaya, in conditiile in care s-a aflat ca doi dintre presupusii autori ai atentatului de la sala de concerte din Moscova se intorsesera din…


Ce parere ai despre aceasta stire?