Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe traseele din țară circulația se desfășoară în condiții de iarnă

Publicat:

In prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurata in condiții de iarna pe toata rețeaua de drumuri naționale, comunica MOLDPRES. Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, pe parcursul nopții de 21 ianuarie, lucrari de intreținere a drumurilor au avut loc in mai multe raioane. In zonele Nord și Centru s-au efectuat lucrari de patrulare și combatere a lunecușului, transmite N

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Circulație reluata in condiții normale pe magistrala de cale ferata București-Constanța

10:51, 13.05.2024 - Circulația feroviara a fost reluata in condiții normale pe magistrala București-Constanța, dupa ce un tren InterRegio a lovit o persoana intre stațiile Basarabi și Dorobanțu. Trenul a inregistrat o intarziere de 82 de minute.

Circulația pe Transalpina ramane inchisa, pentru condiții de siguranța!

18:00, 08.05.2024 - Desi suntem in luna mai, din cauza ca drumul nu permite o buna circulație rutiera și , cat timp cat exista riscul de producere a unor evenimente ce pot pune in pericol participanții la trafic, drumul va ramane inchis. Va vom anunța cand va fi redeschisa circulația pe drumul cel mai spectaculos din Romania!

 Ghiorghe Oniga, primarul comunei Bicaz Chei: „Tot ce facem este in interesul cetațenilor și nu ratam nici o finanțare”

18:15, 04.05.2024 - Comuna Bicaz Chei este una din zonele județului unde administrația publica locala a știut sa atraga fonduri, sa le gospodareasca pe cele proprii și sa investeasca masiv in folosul comunitații. Și este vorba de lucrari de amploare care s-au facut intr-o perioada mai mare de timp, in care drumurile au…

Au fost demarate lucrari de intreținere pe drumul județean DJ 763 Doda Pilii – Ic Ponor – limita cu județul Bihor

07:25, 23.04.2024 - Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrari de intreținere pe drumul județean DJ 763 Doda Pilii – Ic Ponor – limita cu județul Bihor. Acestea vizeaza sectorul de drum in lungime de aproape 4 kilometri  cuprins intre pozițiile kilometrice 35+375 și 39+060. Alin Tișe, președintele Consiliului…

Trei ucraineni, cautati de salvamontiști in Muntii Maramuresului. Doi dintre ei sunt in hipotermie. Erau echipați cu adidași in condiții de iarna.

10:20, 18.04.2024 - Salvamontiștii montani au ajuns, dupa mai multe ore de cautari, la unul din cei trei cetațeni ucraineni rataciți in Munții Maramureșului și care sunt in stare de hipotermie. Aceștia erau echipați cu adidași in condiții iarna, zapada și frig.

Cinci trenuri vor circula in condiții speciale din cauza unor lucrari intre stațiile Ulmeni-Buzau

15:25, 11.04.2024 - Cinci trenuri de calatori vor circula in condiții speciale, prin staționare temporara in garile Ulmeni și Buzau, din cauza unor lucrari, timp de mai multe zile, ntre stațiile Ulmeni și Buzau, anunța CFR Infrastructura.

Consiliul Județean Cluj a incheiat doua noi contracte de lucrari de intreținere a drumurilor județene

12:26, 22.03.2024 - Consiliul Județean Cluj anunța ca a incheiat doua noi contracte de lucrari de intreținere care vizeaza sectoare de drum in lungime insumata de 27,045 kilometri, situate pe doua drumuri județene.

Foto - Iarna a pus stapanire pe Republica Moldova. Zapada s-a așternut in mai multe regiuni din nordul și centrul țarii

15:20, 20.03.2024 - Ninge in mai multe regiuni din nordul și centrul Republicii Moldova. Echipajele de la Administrația de Stat a Drumurilor intervin in mai multe localitați de peste Prut, printre care la Briceni, Soroca, Șoldanești, Florești, Sanatauca, Rezina, Calarași, Ungheni, Strașeni și altele, conform tv8.md. In…


Ce parere ai despre aceasta stire?