Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pătrunjelul, considerat un SUPER-ALIMENT. Are proprietăți pe care nici măcar nu le bănuiați

Publicat:

Patrunjelul este una dintre cele mai des întâlnite ingrediente din mâncare, folosit în special pentru aroma sa deosebita. Grecii faceau coronițe de patrunjel pentru a le acorda campionilor lor sportivi. A fost utilizat pentru celebrarea Paștelui evreiesc, ca semn al renașterii din primavara. Romanii îl utilizau pentru a deodoriza cadavrele înaintea funerariilor. Însa aceasta planta are beneficii remarcabile de vindecare și purificare a sângelui care o clasifica în calitate de super-aliment.

Patrunjelul conține o combinație unica de…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Cele patru legume verzi preferate de Jennifer Lopez și gemenii ei  

00:35, 26.03.2024 - Intr-un interviu publicat recent in ”Hello”, Jennifer Lopez vorbeșe despre cele patru legume preferate, care o ajuta sa nu ia in greutate și sa aiba un corp ultra-tonificat. Actrița a precizat care sunt legumele preferate și pe care Jennifer Lopez le imparte cu gemenii ei, Emme și Max. ”Mancam multe…

Dimitris Rompis, Chief Financial Officer la Coca-Cola HBC Romania, de Ziua Naționala a Greciei: ”Atat romanii, cat și grecii au un puternic simț al identitații naționale”

20:45, 25.03.2024 - Dimitris Rompis este Chief Financial Officer la Coca-Cola HBC Romania și lucreaza de aproape 24 de ani pentru compania cu radacini adanci grecești. Locuiește in Romania de 4 ani și crede ca romanii sunt oameni harnici, entuziaști, care impartașesc valori

Lasa-te de fumat cu acest preparat din 6 ingrediente!

09:50, 22.03.2024 - Fumatul – un viciu raspandit, o dependența greu de invins. Dar ce ai zice daca am spune ca exista un desert care te poate ajuta sa renunți la fumat? Da, ai citit bine! Acest preparat simplu și delicios te poate ajuta sa invingi dependența de nicotina, folosind doar 6 ingrediente pe care le gasești deja…

Care este cel mai sanatos aliment din lume. Romanii il mananca extrem de rar

13:50, 28.02.2024 -  Broccoli: Un Gigant NutritivBroccoli este un membru al familiei cruciferelor, cunoscut pentru beneficiile sale impresionante asupra sanatații. Este bogat in vitamine, minerale, fibre și antioxidanți, oferind o gama larga de avantaje pentru sanatate.Bogat in NutriențiBroccoli este o sursa excelenta…

Beneficii pentru sanatate ale migdalelor: Ajuta la calmarea, tonifierea și intinderea pielii

11:51, 27.02.2024 - Migdalele sunt adevarate cufere de comori atunci cand vine vorba de nutrienți precum vitamina E, zinc, potasiu și acizi grași. Acestea va pot stimula memoria, pot menține o vedere buna, poți stimula sistemul imunitar și chiar va ajuta la imbunatațirea digestiei. Acestea sunt și o sursa potrivita pentru…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?